• Stránka 1 z 1
Osobný reset?
DNes ráno som sa pripojil na server Basebuilder 2. čo ma zaskočilo že som nemal aktivované evip.to som si hned šiel aktivovať pomocou e-mailu ale čo ma zarazilo EŠTE viac bolo to že všetky staty som mal na nule, možno to môže byť tým že hrajem na nonsteame ale poprosil by som odpoveď či je stym možné niečo urobiť
- Fabo
- Kolemjdoucí
Osobný reset?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Osobný reset?
Pokud hraješ na NS (Nonsteam), tak by to mohlo být sdílenou IP. Dám ti radu: Pokud chceš hrát na BB bez problému navrhuji koupit steam.
-
Dubator - Drbna
Fabo píše:DNes ráno som sa pripojil na server Basebuilder 2. čo ma zaskočilo že som nemal aktivované evip.to som si hned šiel aktivovať pomocou e-mailu ale čo ma zarazilo EŠTE viac bolo to že všetky staty som mal na nule, možno to môže byť tým že hrajem na nonsteame ale poprosil by som odpoveď či je stym možné niečo urobiť
stáhni si CSko z gamesites a nebudeš mít problémy
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
hral som na tom bb cca 3 roky a nikdy sa mi toto nestalo prečo práve teraz? o tých IP adresách som počul a nebudem si kupovať zbytočne steam cs teraz to už nejak vydržím keď má byŤ reset ešte sa môžem opýtať kedy presne bude ?:)
- Fabo
- Kolemjdoucí
Fabo píše:hral som na tom bb cca 3 roky a nikdy sa mi toto nestalo prečo práve teraz? o tých IP adresách som počul a nebudem si kupovať zbytočne steam cs teraz to už nejak vydržím keď má byŤ reset ešte sa môžem opýtať kedy presne bude ?:)
Až bude tak bude!! neviem čo vás ten reset stále ale stále trápi..
-
N3mO - Mistr
Žeby preto že sa mi zresetovali a nemám už chuť nato začínať odznova na mesiac? ano povieš mi odpoveď tak nehraj a počkaj si.Ale nieje to veľmi príjemné keď som strávil čas ktorý som dotoho dal a zmizlo mi to len tak?
- Fabo
- Kolemjdoucí
stiahni si to to CSko a nemalo by sa ti to diať a reset sa nevie kedy bude
treba čakať s snád sa dočkáš 

-
Kamikadzee - Spamerův sluha
csko si stiahnem, ale čo z toho e teraz sa mi to už nevráti musím už len čakať a to sa mi nechce jediné čo mi ostáva je len vykašlať sa nato
- Fabo
- Kolemjdoucí
Rady tu máš, stáhni si CS z GS a stávat se ti to nebude.
lock
lock
CS 1.6 HLSA
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
-
Kavik444 - Spamer
• Stránka 1 z 1