• Stránka 1 z 1
Evip - nejde aktivovat
Zdravím všecky,
po dlooouhý době jsem opět zavítal na JBs servery, ale od té doby co nemám práva mi bylo vzato i Evips ze všech JBs serverů. Vše by bylo v pořádku, jen na JB1 jsem si Evip koupil a na JB3 jsem Evip vyhrál ze soutěže.
Problém je v tom, že Evip na JB1 jsem si koupil přesně 24.12.2010 (to jsem ani nevěděl že to bylo na Vánoce
), jenže ted už je systém v aktivaci Evip poněkud jiný než roce 2010
. Při zadání setinfa do configu se nic nestalo. A když jsem ten kod zadal tam kam se má zadávat tak mi to napsalo že tento hráč již je Evip, ale na serveru Evip pořád nemám...
Co se týče JB3... Po vyhrané soutěži jsem žádný kod nedostal, jednoduše mi Evip bylo nahozeno. Jak vám to dokázat? no bude to složíté...
je to už delší dobu a byla to soutěž (tuším jen pro adminy, ale nejsem si jistej), kde vítězem se stal ten, který jako poslední zůstal na živu. Upřimně už si moc nepamatuju jaké přesně byly pravidla hry, ale myslím že to bylo nějak tak že hráči se rozdělili na dva týmy (CT, T) na mapě de_dust2 a tuším že vždy jeden na konci kola s nejnižším počtem zabití vypadl. A takto se postupovalo až dokud nezbyly jen 2 a posléze se zjistil vítěz. Nejsem si jistej jestli se nemýlim ale nějak tak to bylo. Nejlépe jestli máte nějaký archív z předchozího fora (možná to bylo ještě forum před forem, který bylo před tímto jestli mi rozumíte
) a podívat se na výsledky této soutěže. Vím že byla první, té jsem se nezůčastnil, nějaký čas na to se uskutečnila druhá, té jsem se zůčastnil a vyhrál.
Předem děkuju za snahu o vyřešení mého problému, a poprosil bych aby to neskončilo tak že se to hned lockne. Myslím tim kdybych měl ještě nějaké nesrovnalosti abych zbytečně nemusel zakládat novej topic, protože to někdo hned lockne...
BTW: Omlouvám se za tak dlouhý posty... já když se rozepíšu tak nevím kdy mám dost...
po dlooouhý době jsem opět zavítal na JBs servery, ale od té doby co nemám práva mi bylo vzato i Evips ze všech JBs serverů. Vše by bylo v pořádku, jen na JB1 jsem si Evip koupil a na JB3 jsem Evip vyhrál ze soutěže.
Problém je v tom, že Evip na JB1 jsem si koupil přesně 24.12.2010 (to jsem ani nevěděl že to bylo na Vánoce

Co se týče JB3... Po vyhrané soutěži jsem žádný kod nedostal, jednoduše mi Evip bylo nahozeno. Jak vám to dokázat? no bude to složíté...

Předem děkuju za snahu o vyřešení mého problému, a poprosil bych aby to neskončilo tak že se to hned lockne. Myslím tim kdybych měl ještě nějaké nesrovnalosti abych zbytečně nemusel zakládat novej topic, protože to někdo hned lockne...
BTW: Omlouvám se za tak dlouhý posty... já když se rozepíšu tak nevím kdy mám dost...

-
Qwell - Amatér
Evip - nejde aktivovat
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Evip - nejde aktivovat
Tak JB1 vyřešeno, kdyby se vyřešilo JB3 byl bych rád 

-
Qwell - Amatér
děkuju aspon za snahu....
-
Qwell - Amatér
Pokud ti to EVIP bylo prostě nahozeno k právům, tak sis po odebrání měl zažádat o kód, nyní už je pozdě, nemám to jak dohledat. Případné nesrovnalosti mi piš do PM nebo se stav na TS. LOCK
-
Lulka - Šerif
• Stránka 1 z 1