• Stránka 1 z 1
Síťové ovladače / reinstal
Zdravím, hledám někoho, kdo by mi poradil, jak je odinstalovat a znovu nainstalovat..
Mám problém s netem a bylo mi doporučeno je přeinstalovat, jenže nevím jak, na google jsem nic nenašel
Steam- HladiCZak1
Můžete psát i sem..
Díky moc
Mám problém s netem a bylo mi doporučeno je přeinstalovat, jenže nevím jak, na google jsem nic nenašel

Steam- HladiCZak1
Můžete psát i sem..
Díky moc

-
hladiczak - Zkušený
Síťové ovladače / reinstal
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Síťové ovladače / reinstal
Skúšal si odpojiť internet od PC a znovu zapojiť? ak hej a nepomohlo tak skús tieto kroky:
1.) Otvor si položku Diagnostika siete tak, že pravým tlačitkom myši klikni na ikonu siete v oblasti oznámení, a potom klikni na položku Diagnostikovať a opraviť.
2.) Skontroluj či sú všetky káble správne pripojené.
alebo:
Otvor si sieťové pripojenie a daj "Diagnostika".
Snáď som ti pomohol
.
1.) Otvor si položku Diagnostika siete tak, že pravým tlačitkom myši klikni na ikonu siete v oblasti oznámení, a potom klikni na položku Diagnostikovať a opraviť.
2.) Skontroluj či sú všetky káble správne pripojené.
alebo:
Otvor si sieťové pripojenie a daj "Diagnostika".
Snáď som ti pomohol

-
bogingo - Kazatelův učeň
Re: Síťové ovladače / reinstal
ahoj samozřejmě
1.klikni na ovládací panely, najdi položku správce zařízení, otevři:)
2. posléze najdi kartu sítové adaptéry(viz. obrázek), klikni pravým a dej odinstalovat (ovladač nech zachovám, je tam na to kolonka, musí být nezaškrtnutá)!
3. restartuj PC, po najetí windows si PC sám nainstaluje ovladač sám (protože jsi ho nevymazal).
4. Vše by mělo být ok
Problémy možné:
ovladač se nenaistaluje (ve správci zařízení klikni na akce a vyber vyhledat změny hardwaru)....
vše je v screenu
snad jsem ti pomohl:)))

1.klikni na ovládací panely, najdi položku správce zařízení, otevři:)
2. posléze najdi kartu sítové adaptéry(viz. obrázek), klikni pravým a dej odinstalovat (ovladač nech zachovám, je tam na to kolonka, musí být nezaškrtnutá)!
3. restartuj PC, po najetí windows si PC sám nainstaluje ovladač sám (protože jsi ho nevymazal).
4. Vše by mělo být ok
Problémy možné:
ovladač se nenaistaluje (ve správci zařízení klikni na akce a vyber vyhledat změny hardwaru)....
vše je v screenu
snad jsem ti pomohl:)))
-
Jirka1989 - Zkušený
• Stránka 1 z 1