• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] Steam csko
Čaute mám takový problém. Rozhodl jsem se že zase začnu hrát csko přes steam ale když zapnu jakýkoliv server tak se mi špatně hýbe s myší . když jsem si stáhnul NS a nastavení jsem si dal stejné tak mi to neblbo ale jenom na NS to neblbne pls help díky
-
PanPonozka - Amatér
[Vyriešené] Steam csko
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Steam csko
Jak špatně hýbe myší? Zkus to trochu víc rozepsat, jestli se seká, je pomalá atd...
Jinak vyzkoušej tohle: Jdi do stemu - knihovna - pravým na cs - vlastnosti - možnosti spuštění - a tam zkopíruj tento řádek:
Případně vyzkoušej smazat config/nahradit jiným a dej vědět.
Jinak vyzkoušej tohle: Jdi do stemu - knihovna - pravým na cs - vlastnosti - možnosti spuštění - a tam zkopíruj tento řádek:
- Kód: Vybrat vše
-noforcemaccel -noforcemspd -noforcemparms -nomousegrab -nofbo -noomsa -stretchaspect
Případně vyzkoušej smazat config/nahradit jiným a dej vědět.

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
má to takový plynulý pohyb ale až moc plynulý není to jako u NS že když pohnu myši rychle na stranu tak se rychle otočím, u steamu to mám že když pohnu myši tak se to a moc plynule otáčí (vím že to v citlivosti není zkoušel jsem ji měnit
)
)
-
PanPonozka - Amatér
napísal si to, čo ti poradil kolega nadomnou? 

-
dwaynejohnson - Amatér
Ne neseká se , a ano dá se říct že se pohybuje pomalu ale není to kvůli sensitivity. Víc nevím co bych měl rozepsat
-
PanPonozka - Amatér
PanPonozka píše:Ne neseká se , a ano dá se říct že se pohybuje pomalu ale není to kvůli sensitivity. Víc nevím co bych měl rozepsat
Tak se tě zeptám jako třetí osoba a znovu, napsal jsi tam ty příkazy?
-
Hoolder - Spamer
Ahh promiň těch příkazu jsem si nevšiml, děkuji za pomoc už to šlape jak má poprosím o LOCK 

-
PanPonozka - Amatér
• Stránka 1 z 1