• Stránka 1 z 1
Soccerjam ! na GS TU ČÍTAJ !
Ahojte, mali by sme s Qellom taky nápad , že či by sa nemohol urobiť SoccerJam server na gamesites ?!
Kto by bol za tak nech napíše sem 

ฯθθ
-
troublEe - Spamerův sluha
Soccerjam ! na GS TU ČÍTAJ !
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Soccerjam ! na GS TU ČÍTAJ !
Chtěl napsat s Qwellem, ale to je jen drobnost 
Přesně tak, pojďmě sepsat "petici", podepište se do tohoto topicu, že chceme SJ na GS

Přesně tak, pojďmě sepsat "petici", podepište se do tohoto topicu, že chceme SJ na GS
-
Qwell - Amatér
Hrál jsem na těch serverech, je to celkem sranda, ale pak se to tam nějak vylidnilo. Zkuste napsat přímo Dwandymu PM, jakej by na to měl názor on sám :).
-
Hoolder - Spamer
Hoolder píše:Hrál jsem na těch serverech, je to celkem sranda, ale pak se to tam nějak vylidnilo. Zkuste napsat přímo Dwandymu PM, jakej by na to měl názor on sám.
Ok potom mu napíšem

ฯθθ
-
troublEe - Spamerův sluha
Hoolder píše:Hrál jsem na těch serverech, je to celkem sranda, ale pak se to tam nějak vylidnilo. Zkuste napsat přímo Dwandymu PM, jakej by na to měl názor on sám.
Právě proto už tu není... Musíme ukázat že je o tom zájem. Taky by to hned bavilo víc lidí, kdyby to pořádně uměli. Proto bych byl ochotnej jednou za čas dělat takový "treninky" - jde tam dělat mnohem více věcí než jen běhat a střílet. Taky by byla potřeba nakonfigurovat server tak jak by vypadat měl a nastavit určitá pravidla. Se vším všudy bych byl ochoten pomoct.
Taky by se dali pořádat zábavný turnaje. Chci jen říct že SJ by mohl být přínosný pro GS a určitě by tím udělali radost více lidem. Proto je potřeba dát vědět všem lidem, kteří by o to měli zájem, ať přispějí komentářem do tohoto topicu.
-
Qwell - Amatér
Qwell píše:Hoolder píše:Hrál jsem na těch serverech, je to celkem sranda, ale pak se to tam nějak vylidnilo. Zkuste napsat přímo Dwandymu PM, jakej by na to měl názor on sám :).
Právě proto už tu není... Musíme ukázat že je o tom zájem. Taky by to hned bavilo víc lidí, kdyby to pořádně uměli. Proto bych byl ochotnej jednou za čas dělat takový "treninky" - jde tam dělat mnohem více věcí než jen běhat a střílet. Taky by byla potřeba nakonfigurovat server tak jak by vypadat měl a nastavit určitá pravidla. Se vším všudy bych byl ochoten pomoct.
Taky by se dali pořádat zábavný turnaje. Chci jen říct že SJ by mohl být přínosný pro GS a určitě by tím udělali radost více lidem. Proto je potřeba dát vědět všem lidem, kteří by o to měli zájem, ať přispějí komentářem do tohoto topicu.
Tohle říká každej, pak to dopadne tak jak jsem psal :). Napište Dwandymu, uvidíte co vám na to řekne.
Tady zamykám, aby z toho nebyl flame.
-
Hoolder - Spamer
• Stránka 1 z 1