• Stránka 1 z 1
JB7/hoover/Hutaj
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem wezrarhge.
[AMXBans] Zbyva jeste 23 hours , 52 minutes and 59 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : Hutaj
[AMXBans] Duvod : ' Pravidla [Multi FreeKill] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 77204085 '
[AMXBans] Tva IP : ' 88.100.119.142 '
Co se stalo? Byla mapa jb_rush, admin hoover napsal "velmi peknu lajnu so skejtom si si dal", ale já to nebyl!! Hráč Newia měl skejt a přejel asi 5 teroristů, pak odešel a já hned na ten skejt nastoupil, ale vůbec jsem s ním nikoho nepřejel, ani jsem s ním nikam nejel!!! A řekl bych, že mě natáčel hráč Thug-Life, který byl zrovna Simon, a zrovna mě natočil, jak jsem byl na tom skejtu. Ale já to fakt nebyl, tak bych prosil vyjádření Hoovera a pak snad Unban.
Jsem VIP hráč
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem wezrarhge.
[AMXBans] Zbyva jeste 23 hours , 52 minutes and 59 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : Hutaj
[AMXBans] Duvod : ' Pravidla [Multi FreeKill] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 77204085 '
[AMXBans] Tva IP : ' 88.100.119.142 '
Co se stalo? Byla mapa jb_rush, admin hoover napsal "velmi peknu lajnu so skejtom si si dal", ale já to nebyl!! Hráč Newia měl skejt a přejel asi 5 teroristů, pak odešel a já hned na ten skejt nastoupil, ale vůbec jsem s ním nikoho nepřejel, ani jsem s ním nikam nejel!!! A řekl bych, že mě natáčel hráč Thug-Life, který byl zrovna Simon, a zrovna mě natočil, jak jsem byl na tom skejtu. Ale já to fakt nebyl, tak bych prosil vyjádření Hoovera a pak snad Unban.
Jsem VIP hráč
VIP+EVIP: JB1 a JB7
steam->Hutaj
steam->Hutaj
-
HUTAJ - Mistr
JB7/hoover/Hutaj
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JB7/hoover/Hutaj
Zdravím,
dostal som demo s tým, že si dal údajne lajnu so skejtom. Demo som skontroloval, a videl som, že si to urobil. Čo som ale nepostrehol, že to bolo druhé vip, ktoré ten skejt vzalo a sa mi nejak pomiešalo, ty, ako hovoríš, si ho len odniesol. Tento postreh som si uvedomil až po opätovnom zhliadnutí dema. V tomto čase by si už mal mať unban a ja sa ospravedlňujem za spôsobené problémy
Som pripravený na následky, za ktoré nesiem plnú zodpovednosť
dostal som demo s tým, že si dal údajne lajnu so skejtom. Demo som skontroloval, a videl som, že si to urobil. Čo som ale nepostrehol, že to bolo druhé vip, ktoré ten skejt vzalo a sa mi nejak pomiešalo, ty, ako hovoríš, si ho len odniesol. Tento postreh som si uvedomil až po opätovnom zhliadnutí dema. V tomto čase by si už mal mať unban a ja sa ospravedlňujem za spôsobené problémy

-
Hoover - Spamer
Re: JB7/hoover/Hutaj
Máš unban.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1