• Stránka 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Mobil
Zdravím, na Vánoce si chci kupovat nový mobil ale nevím jaký.. Jaký by jste mi doporučili z těch to 3?
Iphone4,Asus ZenFone6,Samsung Galaxy S4 mini (nebo normal)
Pokuď ani jeden napište nějaký.
Iphone4,Asus ZenFone6,Samsung Galaxy S4 mini (nebo normal)
Pokuď ani jeden napište nějaký.
STEAM: Sigmousek
CS:GO ADMIN - PUBLIC, DUST 2 ONLY
CS:GO SUPPORT
CS:GO ADMIN - PUBLIC, DUST 2 ONLY
CS:GO SUPPORT
-
Sigmousek - Drbna
Re: Mobil
Myslím, že dnes už máš rozhodně lepší mobily v této cenové kategorii. Např. díky často vydávaným vlajkovým lodín SONY je už Sony Xperia Z, Z1 úplně levná. A vím, co mluvím. Mám ji už od Z a nikdy na ně nedám dopustit. Vyměnil jsem každé Z. Teď mám Z3 a v lednu má být Z4. 
e.Sigmousek: Koukal jsem a docela uvažuji :3

e.Sigmousek: Koukal jsem a docela uvažuji :3
-
Xter - Spamerův sluha
HooveR píše:Tak ako nemôžeš poprieť, že sú ľudia s mojou robotou spokojní, viď pochvaly členok GS teamu
A Sigi, kľudne si ma nájdi na ts a pokecáme
BTW: s Xterom súhlasím D i keď ma prekvapuje, že sa ti oplatí mobil meniť každého polroka
To jakože ani moc nevyplatí.

-
Xter - Spamerův sluha
Xter píše:HooveR píše:Tak ako nemôžeš poprieť, že sú ľudia s mojou robotou spokojní, viď pochvaly členok GS teamu
A Sigi, kľudne si ma nájdi na ts a pokecáme
BTW: s Xterom súhlasím D i keď ma prekvapuje, že sa ti oplatí mobil meniť každého polroka
To jakože ani moc nevyplatí.![]()
Ale zase... když ho mám půl roku, vždy mu dám do těla tak, že ho pak střelím a koupím nový, který můžu znovu nabouchat.
To nemáš jak ja, že si môžem dovoliť telefón o polovičnej hodnote, ktorý má vydržať 4 roky

-
Hoover - Spamer
Doporucoval bych, mezi znackama : Sony Xperia, nebo Samsung, nic jineho bych nebral.
Iphone se v Cesku, ci na Slovensku kupovat nevyplati. Jak rikam, je to mobil, pro Americany, i diky tomu Itunes a jinych vecich.
Bych si vybral, za mobil bud : Sony Xperia Z2, Samsung galaxy s3 nebo s4. Ale kazdopadne NE mini, to se opravdu nevyplati -
Kvuli parametrum telefonu, protoze nesplnuji, to co je tam napsane. Hlavne prevazne baterie, ci operacni system, je tam velice spatnej.
Ja osobne, mam Samsung galaxy s3 a jsem s nim naprosto spokojen.
Iphone se v Cesku, ci na Slovensku kupovat nevyplati. Jak rikam, je to mobil, pro Americany, i diky tomu Itunes a jinych vecich.
Bych si vybral, za mobil bud : Sony Xperia Z2, Samsung galaxy s3 nebo s4. Ale kazdopadne NE mini, to se opravdu nevyplati -
Kvuli parametrum telefonu, protoze nesplnuji, to co je tam napsane. Hlavne prevazne baterie, ci operacni system, je tam velice spatnej.
- DyeeE
- Amatér
DyeeE píše:Doporucoval bych, mezi znackama : Sony Xperia, nebo Samsung, nic jineho bych nebral.
Skočím ti do toho. Samsung som už kopukrát rozoberal prečo nie, radšej Huawei...
Ďalej k iPhonom, je pravda, že majú celkom nadsadenú cenu, ale nemôžeš poprieť, že dostaneš poctivý kus telefónu (nenarážam na bendgate

Mi ukáž cenu Z2 v kategórií Sigiho telefónov.
Definuj mini. Keď myslíš len prívlastky mini tak máš pravdu iba čiastočnú. Keď narážaš aj na Compact tak si sakra vedľa. A prečo pri mini pravda čiastočná? Pretože celkovo sú to telefóny schopné, čo im priťažuje je nadsadená štartovná cena

That's all
-
Hoover - Spamer
• Stránka 1 z 4 • 1, 2, 3, 4