• Stránka 1 z 1
Nové mapy
Dobrý den, měl bych žádost, zda by na serveru Gamesites.cz | Public OldSchool byla možnost přidat nějaké nové nebo i starší mapy. Hrají se tam pořád dokola ty stejné. Zvlášt bych uvítal zda by jste mohli na sevrver přidat mapu de_westwood, jelikož je mezi hráči oblíbená a co vím žádný server gamesites jí zřejmě nehraje. Předem děkuji za odpovědi.
-
Dave15 - Amatér
Re: Nové mapy
westwood rozhodně není oldschool mapa. Na serveru se hrajou jenom mapy do verze 1.5 ale spíš starší
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Aha tak pokud by to šlo tak na jiný server
. Já totiž vlastně ani nevím co významově znamená oldschool 

-
Dave15 - Amatér
Dave15 píše:Aha tak pokud by to šlo tak na jiný server. Já totiž vlastně ani nevím co významově znamená oldschool
oldschool znamená, že se tam hrajou jen hodně hodně starý mapy a nejsou tam žádný pluginy ani vylepšení. Jde o server, který je jakoby původní. Lze si tam zahrát mapy, který jinde hrát nelze.
-
Dave15 píše:Aha tak pokud by to šlo tak na jiný server. Já totiž vlastně ani nevím co významově znamená oldschool
Na Warcraft serveroch sa westwood hrá.
-
CouRse - Mistr
A čo tak pridať aspoň napríklad cs_crackhouse , de_chateau , de_train , prípadne nejakú inú verziu assault ( napr. 1337 ). Aj hráči mi dosť často píšu na servery že by to chcelo nejaké nové mapy lebo fakt by to chcelo trochu zmenu
Díky moc

-
KosSo - Spamer
Čiže de chatea na servery je , vyskúsal som ju s hráčmi a páčila sa im tak niekto kompetentný by ju prosim pridal do maplistu ? Díky 

-
KosSo - Spamer
KosSo píše:A čo tak pridať aspoň napríklad cs_crackhouse , de_chateau , de_train , prípadne nejakú inú verziu assault ( napr. 1337 ). Aj hráči mi dosť často píšu na servery že by to chcelo nejaké nové mapy lebo fakt by to chcelo trochu zmenuDíky moc
jak jako nové mapy, když je to oldschool?
-
Dwandy píše:KosSo píše:A čo tak pridať aspoň napríklad cs_crackhouse , de_chateau , de_train , prípadne nejakú inú verziu assault ( napr. 1337 ). Aj hráči mi dosť často píšu na servery že by to chcelo nejaké nové mapy lebo fakt by to chcelo trochu zmenuDíky moc
jak jako nové mapy, když je to oldschool?
No tak chcelo by to zmenu, určite sú ešte dáke mapy čo by sa hodili na OldSchool a Old to bude stále aj v tom zmysle že tam niesu zbytočné pluginy a VIP alebo napríkad hráči mi píšu že by chceli s5 mini militiu a pokial viem tá tam už raz bola a tak či tak tam niesu len mapy z cs 1.5 čo tak napríklad de_jeepathon a pod ?

-
KosSo - Spamer
• Stránka 1 z 1