[PC]BsOd [Win 8]

Příspěvekod cunik » 05 pro 2014, 14:23 VIP

Ahoj !!!! přišel jsem domů a najednou mi na windows 8 naskočí bsod (Modrá obrazovka smrti, Blue Screen of Death)...
Chtěl bych védět proč a jak tomu do příště zabránit :)... Chtěl bych aby mi KOmpL alespoň chvilku vydržel..
Přikládám sem i screen omlouvám se že to je špatně vyfocené ale myslím si že KOd chyby je vidět... :)
Nevyšmnul jsem si toho hned :)
Screen:
http://www.bfcz.bluefile.cz/WP_20141205_002.jpg
asdasdas
cunik
Profesionál
Profesionál

[PC]BsOd [Win 8]

od Rumcajz » 05 pro 2014, 14:23

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: BsOd [Win 8]

Příspěvekod Hoolder » 05 pro 2014, 14:41

Než ti napíšu postup, jak to opravit, zeptám se tě na pár věcí. Máš originální systém + instalační CD k systému? Máš PC/notebook v záruce? Vyznáš se alespoň trochu v PC A víš jak se dostat do biosu - boot menu?
Hoolder
Spamer
Spamer

Příspěvekod cunik » 05 pro 2014, 14:49 VIP

Než ti napíšu postup, jak to opravit, zeptám se tě na pár věcí. Máš originální systém + instalační CD k systému? Máš PC/notebook v záruce? Vyznáš se alespoň trochu v PC A víš jak se dostat do biosu - boot menu?
----------------------------------------
Ano mám originální windows 8 , cd k tomu nemám dostal jsem to nainstalované jenom sem si nastavil uživatele atd, notebook, ano mám to v záruce, vyznám se trochu v PC :) boot menu také vím ! :)
asdasdas
cunik
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Hoolder » 05 pro 2014, 14:53

PivesCZ píše:Než ti napíšu postup, jak to opravit, zeptám se tě na pár věcí. Máš originální systém + instalační CD k systému? Máš PC/notebook v záruce? Vyznáš se alespoň trochu v PC A víš jak se dostat do biosu - boot menu?
Ano mám originální windows 8 , cd k tomu nemám dostal jsem to nainstalované jenom sem si nastavil uživatele atd, notebook, ano mám to v záruce, vyznám se trochu v PC :) boot menu také vím ! :)

Suprt, je dobrý, že v tom umíš, ale v případě, že to máš v zaruce to jdi okamžitě vyreklamovat. Nebyl by problém ti poradit, ale tím, že do toho zasáhneš a něco posereš, tak se ti na to nebude vztahovat záruka a automaticky o ni přijdeš... Servisu to může trvat max. měsíc, většinou to mají do 2 týdnů hotové. Být tebou, neváhám a jdu tam ještě dnes. Vzledem k tomu, že se blíží Vánoce, to budou mít dost napilno :)
Hoolder
Spamer
Spamer

Příspěvekod cunik » 05 pro 2014, 14:54 VIP

Hoolder píše:
PivesCZ píše:Než ti napíšu postup, jak to opravit, zeptám se tě na pár věcí. Máš originální systém + instalační CD k systému? Máš PC/notebook v záruce? Vyznáš se alespoň trochu v PC A víš jak se dostat do biosu - boot menu?

Suprt, je dobrý, že v tom umíš, ale v případě, že to máš v zaruce to jdi okamžitě vyreklamovat. Nebyl by problém ti poradit, ale tím, že do toho zasáhneš a něco posereš, tak se ti na to nebude vztahovat záruka a automaticky o ni přijdeš... Servisu to může trvat max. měsíc, většinou to mají do 2 týdnů hotové. Být tebou, neváhám a jdu tam ještě dnes. Vzledem k tomu, že se blíží Vánoce, to budou mít dost napilno :)

Jop! :D :) kdyžtak uvidím, hele a nevíš co by stím tak mohli být? :))... Jako proč to tam naskočilo? :)

Díky za rady

e1: No kdyžtak uvidím ! :) pokud by to tam popř skočilo ještě jednou tak bych to tam šel dát! :)....
asdasdas
cunik
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Hoolder » 05 pro 2014, 15:24

Na žádost zakladatele tématu dávám lock z důvodu vyřešení situace :)
Hoolder
Spamer
Spamer

Příspěvekod KOF » 05 pro 2014, 20:30

pro přístě valná většiná záruk je na hw (softwarově si do toho můžete zasahovat v podstatě jak chcete), takže se bsod mohl alespoň trochu rozebrat :D přeci jen může to být i otázka hw...
Obrázek
KOF
Profesionál
Profesionál

Zpět na Vyriešené topicy