• Stránka 1 z 1
[PC]BsOd [Win 8]
Ahoj !!!! přišel jsem domů a najednou mi na windows 8 naskočí bsod (Modrá obrazovka smrti, Blue Screen of Death)...
Chtěl bych védět proč a jak tomu do příště zabránit
... Chtěl bych aby mi KOmpL alespoň chvilku vydržel..
Přikládám sem i screen omlouvám se že to je špatně vyfocené ale myslím si že KOd chyby je vidět...
Nevyšmnul jsem si toho hned
Screen:
http://www.bfcz.bluefile.cz/WP_20141205_002.jpg
Chtěl bych védět proč a jak tomu do příště zabránit

Přikládám sem i screen omlouvám se že to je špatně vyfocené ale myslím si že KOd chyby je vidět...

Nevyšmnul jsem si toho hned

Screen:
http://www.bfcz.bluefile.cz/WP_20141205_002.jpg
asdasdas
-
cunik - Profesionál
[PC]BsOd [Win 8]
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: BsOd [Win 8]
Než ti napíšu postup, jak to opravit, zeptám se tě na pár věcí. Máš originální systém + instalační CD k systému? Máš PC/notebook v záruce? Vyznáš se alespoň trochu v PC A víš jak se dostat do biosu - boot menu?
-
Hoolder - Spamer
Než ti napíšu postup, jak to opravit, zeptám se tě na pár věcí. Máš originální systém + instalační CD k systému? Máš PC/notebook v záruce? Vyznáš se alespoň trochu v PC A víš jak se dostat do biosu - boot menu?
----------------------------------------
Ano mám originální windows 8 , cd k tomu nemám dostal jsem to nainstalované jenom sem si nastavil uživatele atd, notebook, ano mám to v záruce, vyznám se trochu v PC
boot menu také vím ! 
Ano mám originální windows 8 , cd k tomu nemám dostal jsem to nainstalované jenom sem si nastavil uživatele atd, notebook, ano mám to v záruce, vyznám se trochu v PC

asdasdas
-
cunik - Profesionál
PivesCZ píše:Než ti napíšu postup, jak to opravit, zeptám se tě na pár věcí. Máš originální systém + instalační CD k systému? Máš PC/notebook v záruce? Vyznáš se alespoň trochu v PC A víš jak se dostat do biosu - boot menu?
Ano mám originální windows 8 , cd k tomu nemám dostal jsem to nainstalované jenom sem si nastavil uživatele atd, notebook, ano mám to v záruce, vyznám se trochu v PC :) boot menu také vím ! :)
Suprt, je dobrý, že v tom umíš, ale v případě, že to máš v zaruce to jdi okamžitě vyreklamovat. Nebyl by problém ti poradit, ale tím, že do toho zasáhneš a něco posereš, tak se ti na to nebude vztahovat záruka a automaticky o ni přijdeš... Servisu to může trvat max. měsíc, většinou to mají do 2 týdnů hotové. Být tebou, neváhám a jdu tam ještě dnes. Vzledem k tomu, že se blíží Vánoce, to budou mít dost napilno :)
-
Hoolder - Spamer
Hoolder píše:PivesCZ píše:Než ti napíšu postup, jak to opravit, zeptám se tě na pár věcí. Máš originální systém + instalační CD k systému? Máš PC/notebook v záruce? Vyznáš se alespoň trochu v PC A víš jak se dostat do biosu - boot menu?
Ano mám originální windows 8 , cd k tomu nemám dostal jsem to nainstalované jenom sem si nastavil uživatele atd, notebook, ano mám to v záruce, vyznám se trochu v PCboot menu také vím !
Suprt, je dobrý, že v tom umíš, ale v případě, že to máš v zaruce to jdi okamžitě vyreklamovat. Nebyl by problém ti poradit, ale tím, že do toho zasáhneš a něco posereš, tak se ti na to nebude vztahovat záruka a automaticky o ni přijdeš... Servisu to může trvat max. měsíc, většinou to mají do 2 týdnů hotové. Být tebou, neváhám a jdu tam ještě dnes. Vzledem k tomu, že se blíží Vánoce, to budou mít dost napilno
Jop!

Díky za rady
e1: No kdyžtak uvidím !

asdasdas
-
cunik - Profesionál
Na žádost zakladatele tématu dávám lock z důvodu vyřešení situace :)
-
Hoolder - Spamer
pro přístě valná většiná záruk je na hw (softwarově si do toho můžete zasahovat v podstatě jak chcete), takže se bsod mohl alespoň trochu rozebrat
přeci jen může to být i otázka hw...

-
KOF - Profesionál
• Stránka 1 z 1