• Stránka 1 z 1
Problém s monitorom.
Hoj som tu zase ale teraz s trocha závažným problémom s monitorom.
Problém pretrváva tak 1až2 týždne že normálne som na PC hrám buď hru alebo som na webe a preblikne no tak som po nom trocha pobúchal a už to nerobilo
Ale včera som pozeral film na PC a na PC mám až do teraz tak vodorovne farebné pásiky ako keď som na PC vidím čo mám na ploche ale proste tam sú tie pásiky a moja otázka znie že či je problém v kábli alebo grafickej karte ale grafika má pekne 35 až 40 stupňov celzia tak v tom asi chyba nebude ale tiež som si myslel že chyba bude v monitore ale keď som odpojil kábel tak mi nabehlo na monitore že no signal a vtedy tam tie čiary neboli tak myslím že buď kábel alebo grafika.
Problém pretrváva tak 1až2 týždne že normálne som na PC hrám buď hru alebo som na webe a preblikne no tak som po nom trocha pobúchal a už to nerobilo

Ale včera som pozeral film na PC a na PC mám až do teraz tak vodorovne farebné pásiky ako keď som na PC vidím čo mám na ploche ale proste tam sú tie pásiky a moja otázka znie že či je problém v kábli alebo grafickej karte ale grafika má pekne 35 až 40 stupňov celzia tak v tom asi chyba nebude ale tiež som si myslel že chyba bude v monitore ale keď som odpojil kábel tak mi nabehlo na monitore že no signal a vtedy tam tie čiary neboli tak myslím že buď kábel alebo grafika.
• Steam: GS.cz # ^LifeStyle^
-
emoboy - Mistr
Problém s monitorom.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problém s monitorom.
Podla mňa to bude grafikou akú máš grafickú kartu?
-
bogingo - Kazatelův učeň
bogingo píše:Podla mňa to bude grafikou akú máš grafickú kartu?
Máš pravdu je to grafikou som teraz na PC ale dlho tu nechcem byť aby sa ta grafika ešte viacej nepoškodila ale trocha som sa v tom povrtal klikol som na plochu Počítač pravým tlačidlom na myši dal som spravovať tam mi vyskočila tabuľka dal som správca zariadení a píše tam problém s grafikou konkrétne toto.
Systém Windows zastavil toto zariadenie, pretože zariadenie ohlásilo problémy. (Kód 43)
Nevie prosím Vás niekto ako to opraviť? aby to šlapalo aspoň týždeň dva? potom kúpim novu grafiku.
-
emoboy - Mistr
No nič o probléme som si zistil viac, grafika sa dá opraviť bude to šlapať týždeň dva ale potom to odíde úplne, rozhodol som sa že kúpim si novú http://www.alza.sk/gigabyte-n740d5oc-2gi-d1638229.htm
Môžete to tu lock.
Môžete to tu lock.
-
emoboy - Mistr
• Stránka 1 z 1