• Stránka 1 z 1
B00ST3R !!!Ziadne WH NEMAM!!!!
Dobry den.Dneska hram na serveri rano,pride tam cheater,za 10 min ma zabanuje a neviem zaco.Ja WH som nemal nikdy,a to ze si robim srandu ze aktivujem straf hack,to neznamena nic.Neviem ako si myslel ze mam wh,kludne vam poslu aj celu slozku cs.A screenshot kde najdem,ked som dostal ban,tak sa spravi aj screenshot ,ne?kde to najdem?
ZIADAM O UNBAN ZIADNE CHEATY NEMAM!!!!!!!!!!
ZIADAM O UNBAN ZIADNE CHEATY NEMAM!!!!!!!!!!
- AAAA
- Zkušený
B00ST3R !!!Ziadne WH NEMAM!!!!
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: B00ST3R !!!Ziadne WH NEMAM!!!!
admin:cheater
server:furien
ban za "WH"
a mam evip..
server:furien
ban za "WH"
a mam evip..
- AAAA
- Zkušený
Nebyl jsi banován za WH... Jinak myslím, že by jsi tu žádost měl napsat tak, jak ji máš napsat, podle vzoru 

YouTube: ByF3N0M3N
https://www.youtube.com/user/ByF3N0M3N
-
F3N0M3N - Redaktor
no tak za ab,prosim demo
..dajte demo,a uvidime
a kde najdem ten screenshot?...aj to dodam,ja ziadne "AB/WH" nemam 

- AAAA
- Zkušený
Hi,
Jedná se o tento BAN .
Nickname ^NeumimeStrafy^B00ST3R
SteamID VALVE_0:0:705726522
Důvod Cheating [MultiHack]
Zabanován dne 06.12.2014 - 10:43:20
Délka banu Permanentní
Zabanovaný od cheater
Zabanovaný na Gamesites.cz ^Furien #1 (de_dust2)
ADMIN MÁ NA DODÁNÍ DEMA 24hod. do té doby se vyhni spamu a vyčkej na vyjádření admina !
Jedná se o tento BAN .
Nickname ^NeumimeStrafy^B00ST3R
SteamID VALVE_0:0:705726522
Důvod Cheating [MultiHack]
Zabanován dne 06.12.2014 - 10:43:20
Délka banu Permanentní
Zabanovaný od cheater
Zabanovaný na Gamesites.cz ^Furien #1 (de_dust2)
ADMIN MÁ NA DODÁNÍ DEMA 24hod. do té doby se vyhni spamu a vyčkej na vyjádření admina !

Steam - rest of bBoy
-
bboyIMfromCTF - Zkušený
Dobre.A kde mam najst tnen screenshot?Som ns uz....a uz by mohol dodat demo 

- AAAA
- Zkušený
Screen nehledej, dal jsem ti ban pár vteřin po tom, co jsi umřel... Demo ať si CHH stáhnou z HLTV, já jim ho tady jen vyčasuji..
Ahoj, takže byl jsi banován důvodem "MultiHack", protože nešlo určit, co to přesně je nebo jak to říct... Jednoduše, jak jsou KZHacky, StrafeHacky a tyto podobný ..., tak jsem si u tebe všiml toho, co se banuje spíš na HNS, ale noblemar, tak třeba banoval i já Trentose s důvodem: strafehack, no a jak jsem psal toto bývá obsaženo v těch KZH apod. a různé ty velké MultiCheaty...
Demo tedy nemám, protože tam máme svého pomocníka...
http://www.fakaheda.eu/prezentace-serve ... _gamesites a jedná se o: 06. 12. 11:21 de_dust2 20441-1412061121-de_dust2.dem.zip
Demo se pokusím vyčasovat zde: Takže, pokud se začnete dívat od 4 minut a 45 vteřin, tak tam jde s M4 z T spawnu a pokračuje až někam na short přes long a plant A a při tom vždy vyskočí pak zamává myší, což ho jen zpomalí a jakmile dopadne, tak začne dělat celkem dost bezchybné sgs u kterého najednou začne nabírat mnohem vyšší speed než při pokusu o ten jeho výskok a strafe, co není žádné strafe, ale jen nějaký marný pokus
. Končí to koncem toho kola, pak je zase T. Toto se opakuje ještě: 10:00 až do konce kola si tam s tím zase hraje... 14:00 jakmile seskakuje z bedny, když je plant, tak jakoby měl nějaké slow mo nebo co, ale to je možná bug dema, ale ke konci kola to už nedělá, jak tam jsou hráči, to jsem ale já nebanoval ještě... 13:43 už přicházím já, dávám mu tam kick, za spam věty: "Prodávám cfg na strafy a vyšší fps", jestlipak ale mluví pravdu
.. Když jsem viděl jeho fragy při 18:30 jako živý hráč, tak jsem ho začal teprve sledovat... 21:30 začíná další "show", ke si ho už všímám k závěrů kola, ale podívejte se, co už mezitím předvádí... 24:30 jeho poslední kolo, když si nechávám urychleně zabít a sleduji ho... Následně získal ban...
Možná by ani nebylo na škodu se podívat, jestli neměl dokonce i to WH, když sem začal okamžitě psát, že na 100% neměl WH, určitě určitě a při tom jsem mu dal úplně jiný reason, to je ode mě asi vše...
Ještě bych vám doporučil zkusit dělat to, co dělal on pomocí toho g-strafe a sgs, že se tak nedá pohybovat, jak to dělal on a hlavně, že nemůžete nabrat takový speed po 1-2 begripech, já osobně ho ovládám celkem dobře a můžu si dát i 700fps a stejně to neudělám...
Ahoj, takže byl jsi banován důvodem "MultiHack", protože nešlo určit, co to přesně je nebo jak to říct... Jednoduše, jak jsou KZHacky, StrafeHacky a tyto podobný ..., tak jsem si u tebe všiml toho, co se banuje spíš na HNS, ale noblemar, tak třeba banoval i já Trentose s důvodem: strafehack, no a jak jsem psal toto bývá obsaženo v těch KZH apod. a různé ty velké MultiCheaty...
Demo tedy nemám, protože tam máme svého pomocníka...
http://www.fakaheda.eu/prezentace-serve ... _gamesites a jedná se o: 06. 12. 11:21 de_dust2 20441-1412061121-de_dust2.dem.zip
Demo se pokusím vyčasovat zde: Takže, pokud se začnete dívat od 4 minut a 45 vteřin, tak tam jde s M4 z T spawnu a pokračuje až někam na short přes long a plant A a při tom vždy vyskočí pak zamává myší, což ho jen zpomalí a jakmile dopadne, tak začne dělat celkem dost bezchybné sgs u kterého najednou začne nabírat mnohem vyšší speed než při pokusu o ten jeho výskok a strafe, co není žádné strafe, ale jen nějaký marný pokus

Možná by ani nebylo na škodu se podívat, jestli neměl dokonce i to WH, když sem začal okamžitě psát, že na 100% neměl WH, určitě určitě a při tom jsem mu dal úplně jiný reason, to je ode mě asi vše...
Ještě bych vám doporučil zkusit dělat to, co dělal on pomocí toho g-strafe a sgs, že se tak nedá pohybovat, jak to dělal on a hlavně, že nemůžete nabrat takový speed po 1-2 begripech, já osobně ho ovládám celkem dobře a můžu si dát i 700fps a stejně to neudělám...
-
F3N0M3N - Redaktor
Daj mi unban,a ja ti NATOCIM CEZ MOBIL ZE NIC NEZAPINAM A AKO ROBIM TEN GS!!!NEMAM KZHACK ANI SOM TO NIKDI NEPOUZIVAL,ANI NEVIM CO TO JE!!
- AAAA
- Zkušený
Kam to mam dat?a akko to prehrat?
- AAAA
- Zkušený
F3nomen...Ja ziadne khz nema,ani hacki.Daj mi unban,a ja ti natocim cez mobil ako strafume,a ako robim to SGS alebo GS,a ako dostavam ten speed.Proste ma nemozete zabanovat za take veci,co vobec nemam.A to mi je jedno ze si ten "Fenomen" a teraz co ked lepe umim sgs a gs jak ty s 300 fps?Co teraz?
- AAAA
- Zkušený
PRosím, nespamuj jíž nadále tento příspěvek. Vyčkáme na demo Banujícího admina a dáme ti sem verdikt. POpř. pochybením admina, bude admin potrestan, takže se neboj, že ti budem jakýmkoliv způsobem křivdit 

-
Hambovi - Zkušený
Teď se vyhni tomu spamu a počkej na vyjádření CHH... Jinak 300fps je málo, to jen když je plný server 

-
F3N0M3N - Redaktor
Zatím zamykám, otevře to až CHH Team Furienu, kvůli spamu tady.
-
AwPGamer - Spamer
Re: [Čeká se verdikt CHH]B00ST3R !!!Ziadne WH NEMAM!!!!
Na demu Multihack, tvé možnosti:
chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html
chces-unban-ihned-t61717.html
Lock.
chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html
chces-unban-ihned-t61717.html
Lock.

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
• Stránka 1 z 1