• Stránka 1 z 1
V klude ziadam o unban :)
Takze,prepacte jak som sa rospraval,mal som nervi,dostal som bezdovodne ban.
Server:furien1
admin:cheater
dovod:KZhack!?speedhack!?!?!? a aj slowhack ci co to je?!
Takze som hral v pokoje,som cvicil sgs a gs,pride Fenomen a da ban,co vobec nerozumiem.Dal mi ban z dovodu "Slowman speedhack a Kzhack",co vobec neni pravda.Aby ste mi verili,som zobral mobil a natocil som male videjko,kde je vidno co ako robim gs,a ze nezapinam ziadne hacki,len CFG som aktivoval,co vam mozem dat aby ste mi verili ze to neni hack,len su tam prikazi na fps.Ja tento ban som dotal vazne bez dovodne,i ja mam nato dukaz,ze nemam tie hacky.A prosim co dal fenomen demo,mi neslo prehrat neviem preco,tak mi to prosim dajte este raz.Dakujem,prosim vyrieste to,nemozem dostat bez dovodne ban !
By B00ST3R
Server:furien1
admin:cheater
dovod:KZhack!?speedhack!?!?!? a aj slowhack ci co to je?!
Takze som hral v pokoje,som cvicil sgs a gs,pride Fenomen a da ban,co vobec nerozumiem.Dal mi ban z dovodu "Slowman speedhack a Kzhack",co vobec neni pravda.Aby ste mi verili,som zobral mobil a natocil som male videjko,kde je vidno co ako robim gs,a ze nezapinam ziadne hacki,len CFG som aktivoval,co vam mozem dat aby ste mi verili ze to neni hack,len su tam prikazi na fps.Ja tento ban som dotal vazne bez dovodne,i ja mam nato dukaz,ze nemam tie hacky.A prosim co dal fenomen demo,mi neslo prehrat neviem preco,tak mi to prosim dajte este raz.Dakujem,prosim vyrieste to,nemozem dostat bez dovodne ban !

By B00ST3R

- AAAA
- Zkušený
V klude ziadam o unban :)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: V klude ziadam o unban :)
Tu máš vzor podľa ktorého máš písať svoju unban žiadosť - vzor-jak-pozadat-o-unban-t61719.html
Prestaň spamovať nezmyslami túto sekcii. Ak chceš opätovné prekontrolovanie dema, založ si novú žiadosť podľa vzoru.
lock
Prestaň spamovať nezmyslami túto sekcii. Ak chceš opätovné prekontrolovanie dema, založ si novú žiadosť podľa vzoru.
lock
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1