• Stránka 1 z 1
Problém s myšou
Čaute. Dnes mi začala myš robiť problémy. Zatiaľ som to spozoroval len v CS. Počas hry mi začne vypadávať. Tak na pár sekúnd mi lagne aj CS a vtedy mi vypadne. No a prehrá to ten zvuk ako keď pripájate alebo odpájate USB. Ako keby som ju odpojil a hneď pripojil. Niesom si istý možno to bude káblom ale pochybujem ten je ako nový. Ale môže to byť aj USB portom. Ak mal niekto podobný problém možno mi budete vedieť poradiť. Myš mám z druhej ruky používam ju asi tak rok a doteraz nebol žiaden problém. zn Logitech G500 Za všetky nápady a rady ďakujem 

-
AdvanceD2412 - Pokročilý
Problém s myšou
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problém s myšou
Zkoušel jsi to dát to jiného USB portu ? Jestli to dělá taky, i když to dáš do jiného portu tak buď je chyba v ovladači (:D) a nebo je problém s myší
Tu jsou větší odborníci než já
Ale toto jsem našel: ,,Jedná se o kvalitní kousek z rodiny Logitech. Chvíli jsem váhal, ale po zhlédnutí recenzí na Youtube jsem do ní šel a nelituji. Je rychlá, dobře ovladatelná a hlavně přesná. Co se her týče, neberte ten jeden bod z negativů s občasnou nekompatibilitou moc doslova. Setkal jsem se s tím jen u pár her ve službě Steam, ale po přeinstalování a upravení souborů ve složce se hrou (jen pro pokročilé uživatele!) se mi povedlo vše rozjet v pohodě.
Mám ji už druhým rokem a stále funguje bez probémů."
Tu jsou větší odborníci než já

Ale toto jsem našel: ,,Jedná se o kvalitní kousek z rodiny Logitech. Chvíli jsem váhal, ale po zhlédnutí recenzí na Youtube jsem do ní šel a nelituji. Je rychlá, dobře ovladatelná a hlavně přesná. Co se her týče, neberte ten jeden bod z negativů s občasnou nekompatibilitou moc doslova. Setkal jsem se s tím jen u pár her ve službě Steam, ale po přeinstalování a upravení souborů ve složce se hrou (jen pro pokročilé uživatele!) se mi povedlo vše rozjet v pohodě.
Mám ji už druhým rokem a stále funguje bez probémů."

-
S3L3BRYT4K - Kazatelův učeň
G500 som používal aj ja a toto mi robil zlomený kábel. Ak ho budeš postupne po dĺžke ohýbať nájdeš to zlomené miesto (ale môže to byť aj priamo pri konektore alebo vstupe do myši). Najjednoduchšie je ho zospájkovať a fičíš ďalej ale to chce troch zručnosti a náradie. (skrutky sú pod teflónmi a vzhľadom k veku a cene tej myši sa ti iná oprava neoplatí)
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
Tu už dlhší čas nepadla ani rána, mno a asi sme si všetko povedali takže
LOCK.
LOCK.
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1