• Stránka 1 z 1
Bug či?
Zdravím
1. Dnes cca 12:00 jsem šel si zahrát JB a simon zapl mod chicken , 1 Ctčko které mělo VIP si koupilo speed a uvolnilo se tedy dřív než ostatní ctčka. Doufám že mě chápete. Prostě se zapne chicken a chvilku čekáte než vás to pustí dá aby jste mohli pochytat všechny slepice. Ale 1 ctčko si koupilo speed a pustilo ho to ještě dřív a pak se mu speed automaticky zrušil , tak se chci zeptat jestli to je BUG nebo to takhle má být, Díky.
2. Demo nemám ale čas bych si udělal a natočil vám ho , ale asi někteří vědí že to tak je.
Doufám že jsem tento topic nezakládal zbytečně a přečte si ho a napíše mi konečný verdikt. Díky za přečtení a hezký zbytek večera.
1. Dnes cca 12:00 jsem šel si zahrát JB a simon zapl mod chicken , 1 Ctčko které mělo VIP si koupilo speed a uvolnilo se tedy dřív než ostatní ctčka. Doufám že mě chápete. Prostě se zapne chicken a chvilku čekáte než vás to pustí dá aby jste mohli pochytat všechny slepice. Ale 1 ctčko si koupilo speed a pustilo ho to ještě dřív a pak se mu speed automaticky zrušil , tak se chci zeptat jestli to je BUG nebo to takhle má být, Díky.
2. Demo nemám ale čas bych si udělal a natočil vám ho , ale asi někteří vědí že to tak je.
Doufám že jsem tento topic nezakládal zbytečně a přečte si ho a napíše mi konečný verdikt. Díky za přečtení a hezký zbytek večera.
- Ended
- Pokročilý
Re: Bug či?
Můžu jenom potvrdit také se mi to stalo.Funguje to jen, když máte speed a při spuštění modu nestojíte na místě, ale hýbete se.
-
Nerwi - Drbna
Pusti ta to hneď na začiatku módu alebo musíš aspoň trocha počkať? Či to nieje náhodou tak, že si kúpiš speed a automaticky rychlejšie vyštartuješ ako ostatný chápete?.. 

!_kempa_! lukick *KOHI*
- lukick
- Mistr
Ne, když máš speed tak tě to pustí hned.
-
Nerwi - Drbna
Myslím si, že to tak nema byť. Je samozrejmosť, že pri new update nevychytáš všetky muchy.
Je dobre hlasiť bugy no ja ich hlásim tak, že napíšem realny čas, server, mapu + dodám dôkaz o bugu. Skús to aj ty tak odsledovať, možno to pomôže a možno nie. 
Dik za nahlasenie.

Dik za nahlasenie.

!_kempa_! lukick *KOHI*
- lukick
- Mistr
ich hlásim tak, že napíšem realny čas, server, mapu + dodám dôkaz o bugu
Tak to asi dodat nemužu protože včera se mi totalně "pokakal" PC a je v opravně a bůh ví kdy ho dostanu zpět. A vím že to bylo ve 12:00 ale to není přesný čas je to přibližně . Na csko se vůbec nedostanu a nepamatuju si ze včerejška. Tak jestli by mohl někdo kdo se na to koukal třeba nerwiq to natočit a poslat to sem. Byl by si moc hodný, Nebo prostě nějaký hráč.
Ended
- Ended
- Pokročilý
Ak bude príležitosť (čo bude), tak ja to natočím + ostatné veci. 

!_kempa_! lukick *KOHI*
- lukick
- Mistr
(Konverzace asi 1-2 týdny stará)
Nevím, zda-li mě pochopil Spinnie dobře, ale jestli ano, tak se o bug nejedná
~Life: čauko spiny, našel jsem bug při chicken módu, když simon ohlásí chicken mód a CT si ještě předtím pár sekund 1-2 koupí speed, tak ho to bugne a může normálně běhat se speedem hned, co se ten mód spustí, bere se to jako bugování hry ?
cl_brain 0: ne je to tak naschval
Nevím, zda-li mě pochopil Spinnie dobře, ale jestli ano, tak se o bug nejedná
-
byLife - CS:GO Admin
Mohlo by se sem vyjádřit vedení nebo hlsa?
- Ended
- Pokročilý
Ako si videl, ,,vyjadrilo" sa ti sem hlsa
..
Ak sa to teda naozaj berie ako vychytávka, tak dosť zákerná voči vezňom (sliepkam). Ak sa ešte neotvoria cely, a CT už je pred celami s lopatou, je dosť blbé pre vezňov..

Ak sa to teda naozaj berie ako vychytávka, tak dosť zákerná voči vezňom (sliepkam). Ak sa ešte neotvoria cely, a CT už je pred celami s lopatou, je dosť blbé pre vezňov..
-
sego - Pokročilý
Projednávali jsme to předtím i s Dwandym, ten o tom ví, až se bude dělat nějaký další update, tak se to opraví.
-
Hoolder - Spamer
Nemelo by se to opravit uz radeji ted? Hraci teto chyby mohou zneuzivat.
EX
CS:GO Server Admin
CS:GO Support Kapitán
MC Server Admin
MC Server Admin - zástupce
MC Support
MC Admin
CS 1.6 Admin
Asistent Šéfredaktora
Turnajový Administrátor
Aktuálně
Redaktor pro Gamesites.cz & Grunex.com
CS:GO Server Admin
CS:GO Support Kapitán
MC Server Admin
MC Server Admin - zástupce
MC Support
MC Admin
CS 1.6 Admin
Asistent Šéfredaktora
Turnajový Administrátor
Aktuálně
Redaktor pro Gamesites.cz & Grunex.com
-
Egii - Redaktor
Projednávali jsme to předtím i s Dwandym, ten o tom ví, až se bude dělat nějaký další update, tak se to opraví.
Tak můžete tedy LOCK , pokud se to už řešilo.
- Ended
- Pokročilý
• Stránka 1 z 1