• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Config.cfg
takze ako mam vyriesit PROBLEM s Configom ? musim si nastavovat veci od znova stale Servery si stale pridavat ako na TRVALO vyriesit taketo probleemy ?
Windows 8
Non-steam
PS: chcel by som GSpaly s tejto stranky si sam nainstalovat ale neide mi to spustit
Windows 8
Non-steam
PS: chcel by som GSpaly s tejto stranky si sam nainstalovat ale neide mi to spustit

Meno na serveroch: "Smolko"
-
Daniel466 - Zkušený
[Vyřešeno] Config.cfg
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Config.cfg
Přesně nevím, co po nás chceš, ale když si něco nastavíš, tak si ten config někam zálohuj, potom o to nastavení můžeš kdykoliv přijít, tak si ho tam zase nahodíš...

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
Karmik66 píše:Přesně nevím, co po nás chceš, ale když si něco nastavíš, tak si ten config někam zálohuj, potom o to nastavení můžeš kdykoliv přijít, tak si ho tam zase nahodíš...
Keď to takto spraviš tak by to malo byť OK

ฯθθ
-
troublEe - Spamerův sluha
Jestli to dobře chápu,
ty si jako v nastavení nastavuješ pořád věci? Nebo ti mizí config?
ty si jako v nastavení nastavuješ pořád věci? Nebo ti mizí config?
(:
-
Deluxina - Spamerův sluha
Daniel466 píše:takze ako mam vyriesit PROBLEM s Configom ? musim si nastavovat veci od znova stale Servery si stale pridavat ako na TRVALO vyriesit taketo probleemy ?
Windows 8
Non-steam
Zkus jít do složky Counter Strike 1.6 pak Cstrike a klikni p.tlačítekm na ten config.cfg a dej pouze pro čtení

asdasdas
-
cunik - Profesionál
• Stránka 1 z 1