• Stránka 1 z 1
[Neaktívne] Problem so steamom
Ahojte, mam win xp a ked som si znova nainstaloval Steam tak mi to seka pls poradte niekto

ฯθθ
-
troublEe - Spamerův sluha
[Neaktívne] Problem so steamom
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problem so steamom
Kámo
toto se seká i mně :D a mam windows 8

-
Demir - Zkušený
No čo už som si zvykol "Dreactbuya123 píše:Kámo![]()
ฯθθ
-
reactbuya123 píše:Kámo![]()
jedna otázka? To chceš všem zkazit oči?...viděl jsi jaký máš text...promiň,ale fakt je až moc, hlavně pro oči...
-
Jirka1989 - Zkušený
Jirka1989 píše:reactbuya123 píše:Kámo![]()
jedna otázka? To chceš všem zkazit oči?...viděl jsi jaký máš text...promiň,ale fakt je až moc, hlavně pro oči...
Musel sem si to označit... abych to alespoň přečetl modře

asdasdas
-
cunik - Profesionál
Hele, tady nikoho nezajímá váš problém s očima apod..
Jestli se Vám seká steam a máte Win xp, tak se ani nedivím.
Win XP, už dávno nemá aktualizace a už minimálně rok není na světě. A jestli se to někomu seká s win 8, tak ta zase může být na některé programy špatně optimalizovaná. Mi to na Win 7 jede nádherně + mám NTB starý 5 let
Myslím si, že je zde odpovězeno + příště to nepiš tady, jsou na to i jiné sekce.

Win XP, už dávno nemá aktualizace a už minimálně rok není na světě. A jestli se to někomu seká s win 8, tak ta zase může být na některé programy špatně optimalizovaná. Mi to na Win 7 jede nádherně + mám NTB starý 5 let

Klidně si mě přidejte na steamu. Rád pomůžu, jestli to dokážu.
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015.
[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx.
[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx.
Steam : MaxwellCZE
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015.

[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx.

[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx.

Steam : MaxwellCZE
-
MaxwellCZE - Profesionál
MaxwellCZE píše:Hele, tady nikoho nezajímá váš problém s očima apod..
Win XP, už dávno nemá aktualizace a už minimálně rok není na světě. A jestli se to někomu seká s win 8, tak ta zase může být na některé programy špatně optimalizovaná. Mi to na Win 7 jede nádherně + mám NTB starý 5 letMyslím si, že je zde odpovězeno + příště to nepiš tady, jsou na to i jiné sekce.
Gratuluji Ti, napsal jsi největší kravinu, kterou jsem snad kdy viděl

Podpora pro Windows XP byla oficálně ukončena Microsoftem 8. dubna 2014. To, že už není pro WinXP technická podpora ve formě aktualizací neznamená, že by mu steam neměl fungovat tak jak má.
K věci, seká se ti samostatný program Steam, nebo CSko? Je dost možné, že při instalaci nového systému nebyly nainstalovány grafické ovladače a z toho důvodu se ti hra seká.
Téma jsem ti taktéž přesunul do sekce rady a návody, tady to nepatří. Zbytek dořeší team supportů.
VYVARUJTE SE NESMYSLNÉMU SPAMU, MŮŽETE BÝT ZA TO POTRESTÁNI, BEZ OHLEDU NA TO, ŽE JSTE ADMINI!
-
Hoolder - Spamer
Hoolder píše:MaxwellCZE píše:Hele, tady nikoho nezajímá váš problém s očima apod..
Win XP, už dávno nemá aktualizace a už minimálně rok není na světě. A jestli se to někomu seká s win 8, tak ta zase může být na některé programy špatně optimalizovaná. Mi to na Win 7 jede nádherně + mám NTB starý 5 letMyslím si, že je zde odpovězeno + příště to nepiš tady, jsou na to i jiné sekce.
Gratuluji Ti, napsal jsi největší kravinu, kterou jsem snad kdy viděl![]()
.
Podpora pro Windows XP byla oficálně ukončena Microsoftem 8. dubna 2014. To, že už není pro WinXP technická podpora ve formě aktualizací neznamená, že by mu steam neměl fungovat tak jak má.
K věci, seká se ti samostatný program Steam, nebo CSko? Je dost možné, že při instalaci nového systému nebyly nainstalovány grafické ovladače a z toho důvodu se ti hra seká.
Téma jsem ti taktéž přesunul do sekce rady a návody, tady to nepatří. Zbytek dořeší team supportů.
VYVARUJTE SE NESMYSLNÉMU SPAMU, MŮŽETE BÝT ZA TO POTRESTÁNI, BEZ OHLEDU NA TO, ŽE JSTE ADMINI!
Seká sa mi iba Steam

ฯθθ
-
• Stránka 1 z 1