• Stránka 1 z 1
Falty - F1
Admin absolutně nesleduje kemp hráčů, ale jakmile někdo napíše reklamní bind ( v tomhle případě já ) je okamžitě ban bez varování. Prosím aby bylo adminovi domluveno,že první je varovné napsání / kick a až poté ban. Admin neudělal ani jedno tudíž žádám o okamžitý unban.
Vítěz Furien Turnaje 
YT Channel : https://www.youtube.com/channel/UC_DgIoq86ZmDd41efxfoOIQ
Nestačí jen mluvit, ale i konat.

YT Channel : https://www.youtube.com/channel/UC_DgIoq86ZmDd41efxfoOIQ
Nestačí jen mluvit, ale i konat.
-
Attom - Pokročilý
Falty - F1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Falty - F1
ahoj ^.|DoctOr.beAts.#
3.12 sem tě banoval za reklamu na 2dny ještě ten den sem ti psal na steamu proč píšeš reklamy atd..
ty si my odepsal něco ve smyslu "gamesites je na h*vno, já se snažím převést lidi na furien server kde nejsou frosty.."
a já sem ti napsal, že můžeš mít názor jaký chceš, ale nesmíš psát reklamy
ty si odepsal "až ban vyprší tak si přijdu pro další"
jinak ještě sem psal před tim, co si spamoval reklamy, něco ne smyslu "reklama=BAN" alespoň se snažím v průběhu mapy toto psát
nevím, nechápu proč si stěžuješ, když mi sám před pár dny říkal, že budeš to samé dělat zase..
ihned to zabanování sis mě smazal z přátel na steamu..
proč asi?
odstraněním přátel zmizí chat history a ty můžeš dělat, že o ničem nevíš, že jsi to největší neviňátko..
je pravda, že jsem nekickoval ale banoval, ale jen z důvodu naší rozmluvy na steamu..
3.12 sem tě banoval za reklamu na 2dny ještě ten den sem ti psal na steamu proč píšeš reklamy atd..
ty si my odepsal něco ve smyslu "gamesites je na h*vno, já se snažím převést lidi na furien server kde nejsou frosty.."
a já sem ti napsal, že můžeš mít názor jaký chceš, ale nesmíš psát reklamy
ty si odepsal "až ban vyprší tak si přijdu pro další"
jinak ještě sem psal před tim, co si spamoval reklamy, něco ne smyslu "reklama=BAN" alespoň se snažím v průběhu mapy toto psát
nevím, nechápu proč si stěžuješ, když mi sám před pár dny říkal, že budeš to samé dělat zase..
ihned to zabanování sis mě smazal z přátel na steamu..
proč asi?
odstraněním přátel zmizí chat history a ty můžeš dělat, že o ničem nevíš, že jsi to největší neviňátko..
je pravda, že jsem nekickoval ale banoval, ale jen z důvodu naší rozmluvy na steamu..
Ex ALL Furien Admin
Ex CS 1.6 Support
Ex Lock a Edit
steamcommunity.com/id/FALTYX/
Ex CS 1.6 Support
Ex Lock a Edit
steamcommunity.com/id/FALTYX/
-
FaLtYxCZ - Kazatelův učeň
Hi ,
Pro tuto situaci není důležité co jste si napsali na steamu.
Takže kdyby to bylo napoprvé byl by BAN neadekvátní .
Jenže 3.12.2014 jsi dostal po cca 80-ti násobném spamu reklamy BAN Reklama [CZ/SK portal]
Normálního hráče by to naštvalo ,avšak uvědomil by si co udělal špatně . Tudíž by po návratu na server již takovéto nesmyslnosti nepsal.
Jenže ty hned ZNOVA !
2014-12-07 17:46:50 Prijdte si zahrat na novy portal B l u e z o n e . s k.
DO DOBY NEŽ JSI DOSTAL DALŠÍ BAN Reklama [CZ/SK portal] JSI ZASPAMOVAL REKLAMNÍ TEXT CCA 164X !!

Admin má povinnost tě upozornit say + kickem tak jak píšeš pouze v případě , že máš omylem nějaký BIND a omylem ho zmáčkneš 1x -2x ve hře...
Co je ještě horší pokoušel jsi se lhát = po tom co jsi dostal BAN jsi napsal ......
2014-12-09 21:42:21 a sorry to bylo omylem
. Gamesites.cz ^Furien #1
1) Zamysli se nad tím co píšeš a kam to píšeš ...
2) Další REKLAMA na "Konkurenční portály" pochybuji , že nějaké lepší jsou ....
2x Delší BAN.
3) Pokud se bude chtít HLSA vyjádřit k délce stávajícího BANU nebo prodloužit poznáš to...
PS: Ještě mě napadlo, když chceš tak moc "Okamžitý unban" proč spamuješ REKLAMU na lepší portál ?

Stížnost NEOPRÁVNĚNÁ
Lock
Pro tuto situaci není důležité co jste si napsali na steamu.
Takže kdyby to bylo napoprvé byl by BAN neadekvátní .
Jenže 3.12.2014 jsi dostal po cca 80-ti násobném spamu reklamy BAN Reklama [CZ/SK portal]

Normálního hráče by to naštvalo ,avšak uvědomil by si co udělal špatně . Tudíž by po návratu na server již takovéto nesmyslnosti nepsal.
Jenže ty hned ZNOVA !
2014-12-07 17:46:50 Prijdte si zahrat na novy portal B l u e z o n e . s k.
DO DOBY NEŽ JSI DOSTAL DALŠÍ BAN Reklama [CZ/SK portal] JSI ZASPAMOVAL REKLAMNÍ TEXT CCA 164X !!

Admin má povinnost tě upozornit say + kickem tak jak píšeš pouze v případě , že máš omylem nějaký BIND a omylem ho zmáčkneš 1x -2x ve hře...
Co je ještě horší pokoušel jsi se lhát = po tom co jsi dostal BAN jsi napsal ......
2014-12-09 21:42:21 a sorry to bylo omylem

1) Zamysli se nad tím co píšeš a kam to píšeš ...
2) Další REKLAMA na "Konkurenční portály" pochybuji , že nějaké lepší jsou ....

3) Pokud se bude chtít HLSA vyjádřit k délce stávajícího BANU nebo prodloužit poznáš to...
PS: Ještě mě napadlo, když chceš tak moc "Okamžitý unban" proč spamuješ REKLAMU na lepší portál ?

Stížnost NEOPRÁVNĚNÁ
Lock

Steam - rest of bBoy
-
bboyIMfromCTF - Zkušený
Ban bol úplne oprávnený. Ako bývali admin presne vieš ako to tu chodí a v tomto prípade šlo o poškodzovanie portálu a využivanie serverov na rozširovanie reklamy. AK s tým neprestaneš, začneme bany predlžovať.
lock
lock
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1