• Stránka 1 z 1
Mobil - sluchatka
Zdravím,
Mám problém s telefonem. Chtěl bych vás poprosit o radu. Mám problém s tou dírou na sluchátka. Jsem si jistý, že to není sluchátkama. V jiném mobilu to jde. Když sluchátka napojím tak mi jedno sluchátko nefunguje. Obě fungují když jsou pouze v jedné určité poloze. Měli jste už někdy podobný problém?
Telefon: Samsung Galaxy S3.
(snad to je ve správné sekci
)
Mám problém s telefonem. Chtěl bych vás poprosit o radu. Mám problém s tou dírou na sluchátka. Jsem si jistý, že to není sluchátkama. V jiném mobilu to jde. Když sluchátka napojím tak mi jedno sluchátko nefunguje. Obě fungují když jsou pouze v jedné určité poloze. Měli jste už někdy podobný problém?
(snad to je ve správné sekci

-
Sarmi - Mistr
Mobil - sluchatka
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Mobil - sluchatka
Sarmi píše:Zdravím,
(snad to je ve správné sekci)
Mal som taký problém a dal som to opraviť spolužiakovy a on mi to spravil že tam bolo iba čosi špinavé tam uplne dole

ฯθθ
-
troublEe - Spamerův sluha
Re: Mobil - sluchatka
Zdar, tohle budou buď odtržené drátky od Jacku, nebo tam drží jen z malé části. To by byl jeden z důvodů, proč ti to v určité poloze funguje. Pokud jsi zdatnější typ, tak si zajdi koupit do elektra nový jack, stojí cca 30 kč. U těch mobilových sluchátek je to horší, protože je tam těch drátů více (mikrofon, etc.). Existují na to i určitě servisy, nebo nějaké menší obchody, které ti to na počkání opraví...
-
Hoolder - Spamer
• Stránka 1 z 1