Problem s Cskem

Příspěvekod zahradnik » 22 úno 2013, 18:57

Ahoj všichni, tedy ohledě Cska. Koupil jsem si new PC uz taky takovej lepší;) Po Updatu Cska přibylo v nastavení pár nových kolonech ohledně obrazu ( VIDEO ). Mám takový problém když si necham zapnutou Vertikalní Synchronizaci, Obraz v Csku je zcela čistě hratelný a nesekavý, ale pohyb myši je zcela spomaleny (myška se vleče pomaleji než by měla). Pokud Vertikální Synchronizaci VYPNU. myška se vrátí do scela normálního přesného pohybu, ale obraz je trochu zasekany...
Prosil bych někoho zkušeného o pomoc.Už jsem to zkoušel nastavovat i přes Grafickou Kartu.
Byl by někdo ochoten mi pomoct, už jsem to jenou nastavil všechno správně ale pak jsem to musel přeinstalovat.
Děkuji za odpovědi, kdyžtak můžeme zajít i na TS.
S pozdravem Zahradnik.
zahradnik
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Problem s Cskem

od Rumcajz » 22 úno 2013, 18:57

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Problem s Cskem

Příspěvekod Bronco2 » 10 pro 2014, 18:29

Skus měnit cytlivost myši Cs => Nastaveni => Mouse skus 10
Bronco2
Drbna
Drbna

Příspěvekod Bronco2 » 10 pro 2014, 18:33

Sorry jsem se překlik jsem nepsal tobě
Bronco2
Drbna
Drbna

Příspěvekod cunik » 11 pro 2014, 10:49 VIP

zahradnik píše:Ahoj všichni, tedy ohledě Cska. Koupil jsem si new PC uz taky takovej lepší;) Po Updatu Cska přibylo v nastavení pár nových kolonech ohledně obrazu ( VIDEO ). Mám takový problém když si necham zapnutou Vertikalní Synchronizaci, Obraz v Csku je zcela čistě hratelný a nesekavý, ale pohyb myši je zcela spomaleny (myška se vleče pomaleji než by měla). Pokud Vertikální Synchronizaci VYPNU. myška se vrátí do scela normálního přesného pohybu, ale obraz je trochu zasekany...
Prosil bych někoho zkušeného o pomoc.Už jsem to zkoušel nastavovat i přes Grafickou Kartu.
Byl by někdo ochoten mi pomoct, už jsem to jenou nastavil všechno správně ale pak jsem to musel přeinstalovat.
Děkuji za odpovědi, kdyžtak můžeme zajít i na TS.
S pozdravem Zahradnik.

Myslím si že stím má skoro každý problém.. :) Nevím proč to tak je :) ale já norm hraji a mám to vypnute :) na to se dá zvyknout :)
asdasdas
cunik
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod KOF » 14 pro 2014, 14:28

pokud dobře vidím, téměř dva roky staré téma :arrow: lock
Obrázek
KOF
Profesionál
Profesionál

Zpět na Vyriešené topicy