• Stránka 1 z 1
Problem s Cskem
Ahoj všichni, tedy ohledě Cska. Koupil jsem si new PC uz taky takovej lepší;) Po Updatu Cska přibylo v nastavení pár nových kolonech ohledně obrazu ( VIDEO ). Mám takový problém když si necham zapnutou Vertikalní Synchronizaci, Obraz v Csku je zcela čistě hratelný a nesekavý, ale pohyb myši je zcela spomaleny (myška se vleče pomaleji než by měla). Pokud Vertikální Synchronizaci VYPNU. myška se vrátí do scela normálního přesného pohybu, ale obraz je trochu zasekany...
Prosil bych někoho zkušeného o pomoc.Už jsem to zkoušel nastavovat i přes Grafickou Kartu.
Byl by někdo ochoten mi pomoct, už jsem to jenou nastavil všechno správně ale pak jsem to musel přeinstalovat.
Děkuji za odpovědi, kdyžtak můžeme zajít i na TS.
S pozdravem Zahradnik.
Prosil bych někoho zkušeného o pomoc.Už jsem to zkoušel nastavovat i přes Grafickou Kartu.
Byl by někdo ochoten mi pomoct, už jsem to jenou nastavil všechno správně ale pak jsem to musel přeinstalovat.
S pozdravem Zahradnik.
-
zahradnik - Kolemjdoucí
Problem s Cskem
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problem s Cskem
Skus měnit cytlivost myši Cs => Nastaveni => Mouse skus 10
-
Bronco2 - Drbna
Sorry jsem se překlik jsem nepsal tobě
-
Bronco2 - Drbna
zahradnik píše:Ahoj všichni, tedy ohledě Cska. Koupil jsem si new PC uz taky takovej lepší;) Po Updatu Cska přibylo v nastavení pár nových kolonech ohledně obrazu ( VIDEO ). Mám takový problém když si necham zapnutou Vertikalní Synchronizaci, Obraz v Csku je zcela čistě hratelný a nesekavý, ale pohyb myši je zcela spomaleny (myška se vleče pomaleji než by měla). Pokud Vertikální Synchronizaci VYPNU. myška se vrátí do scela normálního přesného pohybu, ale obraz je trochu zasekany...
S pozdravem Zahradnik.
Myslím si že stím má skoro každý problém..

asdasdas
-
cunik - Profesionál
• Stránka 1 z 1