• Stránka 1 z 1
skok z žebříku
Nevíte jak se skáče z žebříku na překážku? Nejlépe na překážku, která je přímo nad žebříkem, viz mapy: jail_greytown, jb_oasis_periferial. Jsou tam atrakce kdy vězeň musí z žebříku vyskočit na překážku položenou přímo nad žebříkem, což se mi nikdy nepovedlo:))
Hledal jsem to všude na netu, ale nenašel jsem (asi zadávám špatnou frázi nebo co:D ) a tady na forku jsem to taky nikde neviděl, nicméně pokud jste to někdo našli, tak postačí odkaz, dík.
Hledal jsem to všude na netu, ale nenašel jsem (asi zadávám špatnou frázi nebo co:D ) a tady na forku jsem to taky nikde neviděl, nicméně pokud jste to někdo našli, tak postačí odkaz, dík.

Tady si mám něco napsat?
- Nikdas
- Pokročilý
skok z žebříku
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: skok z žebříku
Je to jednoduché. Postavíš se vedle žebříku, myší se koukneš nahoru a poté stiskneš W+D (když stojíš od žebříku na pravou stranu) nebo W+A (když stojíš od žebříku na levou stranu). Pak stačí jen dobře manévrovat myší, a jseš tam 

-
Tommy58 - Spamer Veterán
Tommy58 píše:Je to jednoduché. Postavíš se vedle žebříku, myší se koukneš nahoru a poté stiskneš W+D (když stojíš od žebříku na pravou stranu) nebo W+A (když stojíš od žebříku na levou stranu). Pak stačí jen dobře manévrovat myší, a jseš tam
Aha, dík

asdasdas
-
cunik - Profesionál
Tommy58 píše:Je to jednoduché. Postavíš se vedle žebříku, myší se koukneš nahoru a poté stiskneš W+D (když stojíš od žebříku na pravou stranu) nebo W+A (když stojíš od žebříku na levou stranu). Pak stačí jen dobře manévrovat myší, a jseš tam
Díky.

*14.3.2015
† 26.12.2015 †
Všetko raz skončí...
† 26.12.2015 †
Všetko raz skončí...
-
ToXo456 - Kazatelův učeň
Diky lebo ani ja som to nevedel 

I <3 Furien

STEAM - http://steamcommunity.com/profiles/76561198093511730
Život je príliš krátky. Ak sa nezastavíš a nepozrieš na chvíľu okolo seba, mohol by si ho premeškať...

STEAM - http://steamcommunity.com/profiles/76561198093511730
Život je príliš krátky. Ak sa nezastavíš a nepozrieš na chvíľu okolo seba, mohol by si ho premeškať...

-
ErrKo - Pokročilý
cunik píše:Tommy58 píše:Je to jednoduché. Postavíš se vedle žebříku, myší se koukneš nahoru a poté stiskneš W+D (když stojíš od žebříku na pravou stranu) nebo W+A (když stojíš od žebříku na levou stranu). Pak stačí jen dobře manévrovat myší, a jseš tam
Aha, díkjá to tky neumím
Vydis keby si hral hns tak vies

ฯθθ
-
troublEe - Spamerův sluha
HebaN píše:cunik píše:Tommy58 píše:Je to jednoduché. Postavíš se vedle žebříku, myší se koukneš nahoru a poté stiskneš W+D (když stojíš od žebříku na pravou stranu) nebo W+A (když stojíš od žebříku na levou stranu). Pak stačí jen dobře manévrovat myší, a jseš tam
Aha, díkjá to tky neumím
xD já neumím bhop strafe long džomp sem lama prostě
asdasdas
-
cunik - Profesionál
Tak není zač pánové 

-
Tommy58 - Spamer Veterán
cunik píše:HebaN píše:cunik píše:Tommy58 píše:Je to jednoduché. Postavíš se vedle žebříku, myší se koukneš nahoru a poté stiskneš W+D (když stojíš od žebříku na pravou stranu) nebo W+A (když stojíš od žebříku na levou stranu). Pak stačí jen dobře manévrovat myší, a jseš tam
Aha, díkjá to tky neumím
xD já neumím bhop strafe long džomp sem lama prostě
Tam sa to nauc a budes pro

ฯθθ
-
troublEe - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1