• Stránka 1 z 1
UNABN/ZM CH 1
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem N3mO.
[AMXBans] Zbyva jeste 3 weeks , 6 days , 2 hours , 8 minutes and 38 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : Wys
[AMXBans] Duvod : ' Pravidla[Arogance v najblizsi dobe cekal predlzenie] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ http://www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 1105349905 '
[AMXBans] Tva IP : ' 188.112.70.210 '
[AMXBans] =======================================
- Ja osobne to už nejdem riešiť .. aj tak to je zbytočné .. prišiel som sa vám lne vysmiať

- veď ja len napíšem niekomu že je skill a mám kick

- Gungame
- Kolemjdoucí
UNABN/ZM CH 1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: UNABN/ZM CH 1
Nezbývá mi, než opět poděkovat za dokonalou a naprosto pravdivou analýzu BANu a naší neschopnosti. Je až s podivem, že někdo, kdo je, byť dle mého názoru neoprávněně, tolik neochvějně přesvědčen o svém intelektu, jasnozřivosti a umění psychologické analýzy, stráví tolik času formulováním exhibičních traktátů a studiem neznámé virtuální entity, místo aby své nabubřelé žvásty mohutně publikoval za peníze. Na toaletních papírech je přece pořád tolik místa k potisku.
Tady už tě mají všichni u prdele. A kdyby ti snad bylo i nad těch osmnáct, což velmi pochybuju, zašel bych do k psychiatrovi. Takový charakter mají malé děti, kterým bylo vzáno prso od maminky... Plné arogance, nasranosti.
Grunosi, mám z tebe hovno. Jdi si honit Jelimánka na měsíc. Byl jsi jasně varován a za svoje debilní blitky, co pouštíš na server jsi byl několikrát upozorňován. Takže, vem ženu Amálku z vedlejší místnosti vašeho ústavu pro choré na duši a běžte si zase hrát na mámu a tátu. Máte na to dost času.
Lock a tfuj na tebe. :-* Pá
Tady už tě mají všichni u prdele. A kdyby ti snad bylo i nad těch osmnáct, což velmi pochybuju, zašel bych do k psychiatrovi. Takový charakter mají malé děti, kterým bylo vzáno prso od maminky... Plné arogance, nasranosti.
Grunosi, mám z tebe hovno. Jdi si honit Jelimánka na měsíc. Byl jsi jasně varován a za svoje debilní blitky, co pouštíš na server jsi byl několikrát upozorňován. Takže, vem ženu Amálku z vedlejší místnosti vašeho ústavu pro choré na duši a běžte si zase hrát na mámu a tátu. Máte na to dost času.
Lock a tfuj na tebe. :-* Pá
-
Xter - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1