Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

UNABN/ZM CH 1

Příspěvekod Gungame » 15 pro 2014, 07:48

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem N3mO.
[AMXBans] Zbyva jeste 3 weeks , 6 days , 2 hours , 8 minutes and 38 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : Wys
[AMXBans] Duvod : ' Pravidla[Arogance v najblizsi dobe cekal predlzenie] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ http://www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 1105349905 '
[AMXBans] Tva IP : ' 188.112.70.210 '
[AMXBans] =======================================

- Ja osobne to už nejdem riešiť .. aj tak to je zbytočné .. prišiel som sa vám lne vysmiať :) Ban na mesiac za aroganciu ? :D to hraničí s retardáciou ... chcel by som vidieť tú aroganciu .. títo admini musia mať zo mňa strašne napečené keď mi dokážu dať ban na mesiac bez toho aby osm niekho urazil,napísal nadávku .. konkrétnu osobu urážal .. to iba svedčí o tom že niektorí ľudia nadávajú na serveri do slova plačú a iní ako vy páni admini to môžu riešiť právami , ešte že tak inak neviem .. ešte že máte tú možnosť niekoho pokickovať zo 20 krát od nervov tým pádom jeho vynervujete a už mu dáte len nezmyselný ban .. vy to rieište takto keď sa vám niečo nepáči iní môžu len nadávať .. písal som to veľa krát kto komu dal práva a kto aký je .. napor.len Quick .. veľký dobráčisko , obraňovali ste ho .. no chlapec prišiel bez práv na server a už bolo neplač a pod sračky na rodinu .. ale to je jedno všakže odomňa chcete dôkazy .. či som dostal nezmysellný kick či ban chcete odomňa screen..keď ja požiadamo screen prečo mám ban na mesiac zamkne sa téma :D Mne oosbne to je jedno či mám ban na mesiac alebo na rok .. niesom z tých dospelákov na serveri kt.sa hrajpú na neviem čo a popritom im treba ešte úlohy spraviť .. mám reálny život kt.ma zaujíma viac než hra.. to je len pre pánov adminov kt.si myslia že idem mesiac plakať alebo čo :D aspoň máte čas poriešiť svoje komplexi voči mne a môžte sa na tú chvíľu cítiť zas pánmi sveta ... no nezabudnite aj tie úlohy písať ... V skratke ak by bol niekto silnejší v hre a mne by to vadilop a mal by som práva tiež by som to takto riešil :) to iba svedčí že ste neschopní a mám pravdu :)

- veď ja len napíšem niekomu že je skill a mám kick :) prdnem si a mám kick .. k tomu viac nič netreba .. majte sa závislivci :) a ak mi bloknete tému ako minule bez odpovedi v pohode :D ja som vám len chcel poďakovať že sa o mňa tak zaujímate a snažíte sa ma zbaviť ,tiež uznávam tie ... čo vám schvália tú aroganciu na mesiac :D ze tie slová ako skiller,boss atď
Gungame
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

UNABN/ZM CH 1

od Rumcajz » 15 pro 2014, 07:48

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: UNABN/ZM CH 1

Příspěvekod Xter » 15 pro 2014, 09:52

Nezbývá mi, než opět poděkovat za dokonalou a naprosto pravdivou analýzu BANu a naší neschopnosti. Je až s podivem, že někdo, kdo je, byť dle mého názoru neoprávněně, tolik neochvějně přesvědčen o svém intelektu, jasnozřivosti a umění psychologické analýzy, stráví tolik času formulováním exhibičních traktátů a studiem neznámé virtuální entity, místo aby své nabubřelé žvásty mohutně publikoval za peníze. Na toaletních papírech je přece pořád tolik místa k potisku.
Tady už tě mají všichni u prdele. A kdyby ti snad bylo i nad těch osmnáct, což velmi pochybuju, zašel bych do k psychiatrovi. Takový charakter mají malé děti, kterým bylo vzáno prso od maminky... Plné arogance, nasranosti.
Grunosi, mám z tebe hovno. Jdi si honit Jelimánka na měsíc. Byl jsi jasně varován a za svoje debilní blitky, co pouštíš na server jsi byl několikrát upozorňován. Takže, vem ženu Amálku z vedlejší místnosti vašeho ústavu pro choré na duši a běžte si zase hrát na mámu a tátu. Máte na to dost času.
Lock a tfuj na tebe. :-* Pá
Xter
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Unban Žádost