• Stránka 1 z 1
Mouins - bezdôvodný BAN
Mouins / Avatar Batlle 1
Admin Mouins mi dal bezdôvodný BAN, pretože som mu ,,nadával,, dôkaz tu nemám, lebo mi nejde zobraziť HLTV natáčanie serveru... píše mi ,,NOT FOUND,,
neviem čo s tým je ss som nestihol urobiť no nech sa mi prosím Mouins ozve a vysvetlí mi to... Vôbec som mu nenadával dal mi BAN na 1 deň možno som mu napísal slovo ,,idio,, a neodpísal som ho naschvál lebo mi hodil infekciu keď som mal super vojaka + bazooku ... Opýtal som sa prečo to urobil on mi odpovedal že: ,, Na jail break 6 ma štveš, to máš za to...,, alebo tak nejak, ale to je predsa kazenie hry iným hráčov poprípade ísť na jedného hráča celé kolo... mám tam viacerých svedkov prosím o rýchle odpovedanie...
S pozdravom
ImPulSs
)

Admin Mouins mi dal bezdôvodný BAN, pretože som mu ,,nadával,, dôkaz tu nemám, lebo mi nejde zobraziť HLTV natáčanie serveru... píše mi ,,NOT FOUND,,

S pozdravom

- onik
- Kolemjdoucí
Mouins - bezdôvodný BAN
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Mouins - bezdôvodný BAN
Ahoj, za prve, presunuto do sekce unban zadosti.
HLTV momentalne na av neni, tak ho nemusis marne hledat. Admin ti sem do 24 hodin doda dukazy, dle kterych banoval.
Zatim se vyhni spamu.
edit: Jedna se o tento ban
http://www.gamesites.cz/amxban/Zombie_s ... hp?bid=127
HLTV momentalne na av neni, tak ho nemusis marne hledat. Admin ti sem do 24 hodin doda dukazy, dle kterych banoval.
Zatim se vyhni spamu.
edit: Jedna se o tento ban

-
Khertys - Hlavní Support
Áno jedná sa o ten BAN... ďakujem za odpoveď...
- onik
- Kolemjdoucí
Čau, díval jsem se jak hraješ furt si mi něco říkal do voice, protože jsem ti hodil infu pak si mi začal vyhrožovat že mi ji hodíš taky, koupil sis Nemesise, a já šel za Leviatanem (Byl SV) do campy... kempil si u vchodu dokud jsem nevylezl potom jsem se díval jestli tam budeš a furt si tam byl následně jsem ti dal ban (Za camp) .. a ty si začal psat něco ve smyslu "Idiot, Debil" http://leteckaposta.cz/358312458
[CS Admin]
-
Twixxak - Zkušený
Omluva, jiný screen
http://leteckaposta.cz/404151103 Je to skoro to samé... máš celkem prořízlou pusu.. akorát jen ted jsem ti za to dal ban.

[CS Admin]
-
Twixxak - Zkušený
Twixxak píše:Čau, díval jsem se jak hraješ furt si mi něco říkal do voice, protože jsem ti hodil infu pak si mi začal vyhrožovat že mi ji hodíš taky, koupil sis Nemesise, a já šel za Leviatanem (Byl SV) do campy... kempil si u vchodu dokud jsem nevylezl potom jsem se díval jestli tam budeš a furt si tam byl následně jsem ti dal ban (Za camp) .. a ty si začal psat něco ve smyslu "Idiot, Debil" http://leteckaposta.cz/358312458
aha takže hráčovi si dal hned z fleku ban aniž bys ho nějak upozornil ,chápu to dobře?

jinak si nemyslím že když ti napíše slovo "Idiot" že by měl hned dostat ban za nadavky do admina ..
Edit by Roxtedy: admin groos napomenuty 2 puntikmi za neopravnene vyjadrovanie do topicu, ktory sa ho netyka
-
GrooS - CS 1.6 Admin
Upozornoval jsem ho po tom co mi do voice řekl něco ve smyslu "To si neměl, ted ti jdu hodit infu" Pak si vzal nemesise, a probíhal oto tak jak jsem psal..
Impuls ? A to že jsem řekl něco o tom štveš mě už na jb jsem si dělal srandu, ani nevím na jakém jb jsem tě potkal... ale chtěl jsem udělat menší nákazu tak jsem hodil infu vám dvoum do campu, ale nakazilo to jen tebe...
Impuls ? A to že jsem řekl něco o tom štveš mě už na jb jsem si dělal srandu, ani nevím na jakém jb jsem tě potkal... ale chtěl jsem udělat menší nákazu tak jsem hodil infu vám dvoum do campu, ale nakazilo to jen tebe...
[CS Admin]
-
Twixxak - Zkušený
Upozornoval jsem ho i po tom co jsem řekl něco do voice, tak se mě začal vyptávat a furt něco říkal.. řekl jsem mu at nespamuje
po tom infu mi začak psát něco Mouins uklidni se... Groos stejně nechápu proč to řešíš ty.
po tom infu mi začak psát něco Mouins uklidni se... Groos stejně nechápu proč to řešíš ty.
[CS Admin]
-
Twixxak - Zkušený
Bych to schrnul : Ty nemáš co nadávat adminům a nebo je jinak urážet, už já ti dal párkrát Kick
A co se týče Twixxe ,tak půjdeš na kobereček , aby jsme si připomněly pár věcí ,například jak je to s upozorněním !
UB máš,ale příště uklidni tu klávesnici
LOCK
A co se týče Twixxe ,tak půjdeš na kobereček , aby jsme si připomněly pár věcí ,například jak je to s upozorněním !
UB máš,ale příště uklidni tu klávesnici

LOCK
-
franta81 - Pokročilý
+1 za frantov pristup. ADMIN groos potrestany za neopravnene vyjadrovanie, s adminom Twixxak to zajtra na ts preberieme a potom sa vyvodia nasledky. Zatial davam unlock
-
Roxtedy - Mistr
Za ban se ti omlouvam, měl jsem tě upozornit do chatu a ne do voice, kick jsem ti nedal, a na takovou dobu jsem ti neměl dávat ban, ted už máš unban tak pro příště si budu pamatovat jaký bude postup
Ještě jednou promiň 
Ban byl z mé strany neoprávněný

Ban byl z mé strany neoprávněný

[CS Admin]
-
Twixxak - Zkušený
Admin bol patricne potrestany. Este raz sa ospravedlnujeme ze neprimeranu dlzku banu. Avsak ak budes nadalej provokovat a rypat posvietime si aj na teba.
Lock
Lock
-
Roxtedy - Mistr
• Stránka 1 z 1