Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

Mouins - bezdôvodný BAN

Příspěvekod onik » 13 pro 2014, 20:03

Mouins / Avatar Batlle 1
:x
Admin Mouins mi dal bezdôvodný BAN, pretože som mu ,,nadával,, dôkaz tu nemám, lebo mi nejde zobraziť HLTV natáčanie serveru... píše mi ,,NOT FOUND,, :x neviem čo s tým je ss som nestihol urobiť no nech sa mi prosím Mouins ozve a vysvetlí mi to... Vôbec som mu nenadával dal mi BAN na 1 deň možno som mu napísal slovo ,,idio,, a neodpísal som ho naschvál lebo mi hodil infekciu keď som mal super vojaka + bazooku ... Opýtal som sa prečo to urobil on mi odpovedal že: ,, Na jail break 6 ma štveš, to máš za to...,, alebo tak nejak, ale to je predsa kazenie hry iným hráčov poprípade ísť na jedného hráča celé kolo... mám tam viacerých svedkov prosím o rýchle odpovedanie...

S pozdravom :arrow: ImPulSs :))
onik
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Mouins - bezdôvodný BAN

od Rumcajz » 13 pro 2014, 20:03

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Mouins - bezdôvodný BAN

Příspěvekod Khertys » 13 pro 2014, 20:35 VIP

Ahoj, za prve, presunuto do sekce unban zadosti.
HLTV momentalne na av neni, tak ho nemusis marne hledat. Admin ti sem do 24 hodin doda dukazy, dle kterych banoval.
Zatim se vyhni spamu.

edit: Jedna se o tento ban :arrow: http://www.gamesites.cz/amxban/Zombie_s ... hp?bid=127
Khertys
Hlavní Support
Hlavní Support

Příspěvekod onik » 13 pro 2014, 22:25

Áno jedná sa o ten BAN... ďakujem za odpoveď...
onik
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Twixxak » 14 pro 2014, 11:14

Čau, díval jsem se jak hraješ furt si mi něco říkal do voice, protože jsem ti hodil infu pak si mi začal vyhrožovat že mi ji hodíš taky, koupil sis Nemesise, a já šel za Leviatanem (Byl SV) do campy... kempil si u vchodu dokud jsem nevylezl potom jsem se díval jestli tam budeš a furt si tam byl následně jsem ti dal ban (Za camp) .. a ty si začal psat něco ve smyslu "Idiot, Debil" http://leteckaposta.cz/358312458
[CS Admin]
Twixxak
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Twixxak » 14 pro 2014, 11:20

Omluva, jiný screen :) http://leteckaposta.cz/404151103 Je to skoro to samé... máš celkem prořízlou pusu.. akorát jen ted jsem ti za to dal ban.
[CS Admin]
Twixxak
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod GrooS » 14 pro 2014, 14:48 VIP

Twixxak píše:Čau, díval jsem se jak hraješ furt si mi něco říkal do voice, protože jsem ti hodil infu pak si mi začal vyhrožovat že mi ji hodíš taky, koupil sis Nemesise, a já šel za Leviatanem (Byl SV) do campy... kempil si u vchodu dokud jsem nevylezl potom jsem se díval jestli tam budeš a furt si tam byl následně jsem ti dal ban (Za camp) .. a ty si začal psat něco ve smyslu "Idiot, Debil" http://leteckaposta.cz/358312458

aha takže hráčovi si dal hned z fleku ban aniž bys ho nějak upozornil ,chápu to dobře? ;)
jinak si nemyslím že když ti napíše slovo "Idiot" že by měl hned dostat ban za nadavky do admina ..

Edit by Roxtedy: admin groos napomenuty 2 puntikmi za neopravnene vyjadrovanie do topicu, ktory sa ho netyka
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Twixxak » 14 pro 2014, 17:16

Upozornoval jsem ho po tom co mi do voice řekl něco ve smyslu "To si neměl, ted ti jdu hodit infu" Pak si vzal nemesise, a probíhal oto tak jak jsem psal..

Impuls ? A to že jsem řekl něco o tom štveš mě už na jb jsem si dělal srandu, ani nevím na jakém jb jsem tě potkal... ale chtěl jsem udělat menší nákazu tak jsem hodil infu vám dvoum do campu, ale nakazilo to jen tebe...
[CS Admin]
Twixxak
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Twixxak » 14 pro 2014, 17:22

Upozornoval jsem ho i po tom co jsem řekl něco do voice, tak se mě začal vyptávat a furt něco říkal.. řekl jsem mu at nespamuje
po tom infu mi začak psát něco Mouins uklidni se... Groos stejně nechápu proč to řešíš ty.
[CS Admin]
Twixxak
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod franta81 » 14 pro 2014, 17:41

Bych to schrnul : Ty nemáš co nadávat adminům a nebo je jinak urážet, už já ti dal párkrát Kick

A co se týče Twixxe ,tak půjdeš na kobereček , aby jsme si připomněly pár věcí ,například jak je to s upozorněním !

UB máš,ale příště uklidni tu klávesnici :D

LOCK
franta81
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Roxtedy » 14 pro 2014, 22:22 VIP

+1 za frantov pristup. ADMIN groos potrestany za neopravnene vyjadrovanie, s adminom Twixxak to zajtra na ts preberieme a potom sa vyvodia nasledky. Zatial davam unlock
Roxtedy
Mistr
Mistr

Příspěvekod Twixxak » 15 pro 2014, 19:34

Za ban se ti omlouvam, měl jsem tě upozornit do chatu a ne do voice, kick jsem ti nedal, a na takovou dobu jsem ti neměl dávat ban, ted už máš unban tak pro příště si budu pamatovat jaký bude postup ;) Ještě jednou promiň ;)
Ban byl z mé strany neoprávněný :)
[CS Admin]
Twixxak
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Roxtedy » 15 pro 2014, 20:01 VIP

Admin bol patricne potrestany. Este raz sa ospravedlnujeme ze neprimeranu dlzku banu. Avsak ak budes nadalej provokovat a rypat posvietime si aj na teba.

Lock
Roxtedy
Mistr
Mistr

Zpět na Unban Žádost