• Stránka 1 z 1
Itemy
Nechápem prečo ste zvýšili cenu itemov...
Poznám z f2 plno VIP alebo NO-VIP čo celý čas šetrili na rege a asi 2-3 týždne konečne kúpili a to aj s luckom že sa im buglo 2-3 K... Som zvedavý aj na komentáre iných či sa im to páči alebo nie...
Poznám z f2 plno VIP alebo NO-VIP čo celý čas šetrili na rege a asi 2-3 týždne konečne kúpili a to aj s luckom že sa im buglo 2-3 K... Som zvedavý aj na komentáre iných či sa im to páči alebo nie...
Raz ma oklameš,a dôveru si už nezískaš!

-
FlashDown - Drbna
Re: Itemy
FlashDown píše:Nechápem prečo ste zvýšili cenu itemov...
Poznám z f2 plno VIP alebo NO-VIP čo celý čas šetrili na rege a asi 2-3 týždne pred resetom konečne kúpili a to aj s luckom že sa im buglo 2-3 K... Som zvedavý aj na komentáre iných či sa im to páči alebo nie...
Jak Slovenská vlada -_-
Raz ma oklameš,a dôveru si už nezískaš!

-
FlashDown - Drbna
Poprvé říkáte, že pro NOVIP je to moc těžké jelikož všichni hned budete mít regeneraci a pořád dokola s tou regenerací prát SK, Speed a M4 .. To samé i nesmrtka. Aspoň se pár věcí trošku omezilo a bude těžké na to našetřit.
-
AwPGamer - Spamer
Nechápem čo riešite, každý z vás tu do týždňa bude mať rege.. Tie 3K čo to išlo hore je nič... Ja by som to ešte zdvihol, pretože základný furien nemal žiadne itemy alebo špeciálne knife.. Budťe radi že to máte.. a nie sa sťažovať na každý jeden UPDATE čo je..
-
Lemur2 - Drbna
• Stránka 1 z 1