I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Maxipes Fick/Jailbreak 6

Příspěvekod vasik35 » 18 pro 2014, 16:24

takže chtěl bych si stěžovat na výše uvedeného admina .
Popis situace jsem Ct vězni mají jít do klece v kleci mají jít na žlutý stůl (před Téčkama je červený stůl).
Simon dá příkaz že mají skočit s červeného stolu na žlutý....hráč Smajdalf tento příkaz splnil vyšel a skočil s červeného na žlutý a v tom dostane kill .Tak říkám simonovi že dal FK a říkám mu že dal FK plus mu popisuji situaci v tom dostanu grab o zem .
tak píšu adminovi za co ? mě grabl v tom mě ještě hodí k t.

Pak si smajlaf nechá zapnout mik a vše vysvětlí jenže admin řekne že to není FK .....

Chtěl bych vysvětlení admina jakto že to nebyl FK když byl ....a proč mě hodil k ct ...
vasik35
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Maxipes Fick/Jailbreak 6

od Rumcajz » 18 pro 2014, 16:24

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Maxipes Fick/Jailbreak 6

Příspěvekod Maxipes » 18 pro 2014, 17:03

Zdravim,

SImon dal prikaz, ze na slovo start maji vezni preskocit z cerveneho stolu na zluty, pricemz vezni v tu chvili stali na zlutem, cimz se vezne snazil nachytat. Vezen Smajdalf na to skocil, opustil misto urcene Simonem a dostal opravnene kill, coz jsem mu pozdeji vysvetlil, kdyz si nechal zapnout mikrofon.

Ty jsi Simonovi opakovane skakal do reci (nebyl to jediny slay, ktery jsi ode me na te mape za tnto prohresek dostal) a cosi po Simonovi pokrikoval. Presun od CT jsi dostal jako preventivni opatreni, aby se to neopakovalo.

MF
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Glumo » 18 pro 2014, 17:24

vasik35 píše:takže chtěl bych si stěžovat na výše uvedeného admina .
Popis situace jsem Ct vězni mají jít do klece v kleci mají jít na žlutý stůl (před Téčkama je červený stůl).
Simon dá příkaz že mají skočit s červeného stolu na žlutý....hráč Smajdalf tento příkaz splnil vyšel a skočil s červeného na žlutý a v tom dostane kill .Tak říkám simonovi že dal FK a říkám mu že dal FK plus mu popisuji situaci v tom dostanu grab o zem .
tak píšu adminovi za co ? mě grabl v tom mě ještě hodí k t.

Pak si smajlaf nechá zapnout mik a vše vysvětlí jenže admin řekne že to není FK .....

Chtěl bych vysvětlení admina jakto že to nebyl FK když byl ....a proč mě hodil k ct ...

Sorry za vyjadrenie, ale akože toto na čo sa tu sťažuješ je hrôza a des. Hráč opustil miesto určené simonom, a dostal oprávnený kill. Za toto buď rád, že ti rovno nedal Maxipes Fík ban za neznalosť pravidiel.

e.by Hoolder: Glumo se nebude vyjadřovat tam kde nemá!
[bol som admin na jailbreaku]
Glumo
Drbna
Drbna

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 18 pro 2014, 18:27

Stížnost zamítnuta
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy