• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: FPS dropy
Zdravím. Ty GOčka mám už přes půl roku, a vždy mi to dělalo to stejné jako tobě. Supporti mi na TS pomáhali, ale furt jsem na nic nepřišel, ani rozlišením to nebylo.
Z ničeho nic mi to jde ? Nechápu jak, ale už mi to běží na 80 fps když běhám , a když stojím na místě, tak to dá napohodu 120 fps, někdy když běžím do smoke granátu, tak mi to dropne, ale pak se to hned zase zvýší.
Podle mě je to tím, že jsem to hrál furt v kuse, a systém si na to zvykl a už mi to fachá.
Moje rada ? : Zkus to hrát i s těma dropama, postupem času se ti to podle mě spraví. 5 dní jsem to vydržel a hrál jsem s tím, teď mi to jede a jsem naprosto spokojen.
Když ti nepomohli ty rady od Suppů jako mě, nepomůže už nic, věř mi. Updatama to není. Jde mi to dobře od včerejšího večera a to jsem žádnej Update nepovoloval
Jen doufej, že ti to po pár dnech půjde tak, jako mě. Nic jsem s tím opravdu nedělal.
GL & HF. Pak mi napiš, jestli se ti to rozjelo, jako mě. 
Z ničeho nic mi to jde ? Nechápu jak, ale už mi to běží na 80 fps když běhám , a když stojím na místě, tak to dá napohodu 120 fps, někdy když běžím do smoke granátu, tak mi to dropne, ale pak se to hned zase zvýší.
Podle mě je to tím, že jsem to hrál furt v kuse, a systém si na to zvykl a už mi to fachá.
Moje rada ? : Zkus to hrát i s těma dropama, postupem času se ti to podle mě spraví. 5 dní jsem to vydržel a hrál jsem s tím, teď mi to jede a jsem naprosto spokojen.

-
Wobraz - Amatér
Re: FPS dropy
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
• Stránka 2 z 2 • 1, 2