• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] presmerovanie
- Operačný systém: Windows 8/...
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: Včera ked som sa napojil na nejaký Ruský server alebo Poľský nwm...
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém -Hral som na servery na Poľskom alebo Ruskom nwm... a ked som stlačil i k c na klávesnici ma to presmerovalo na iný server tak som si resetol klávesnicu v nastavení a všetko mi išlo jak má teraz ráno som fotil z f12 a ked stlačil tak ma to presmerovalo na iný server a to isté ked stlačím f1 f2 f3 f4 f5 f6 f7 f8 f9 f10 f11 f12 ked to stlačím tak ma to automaticky presmeruje.
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: Včera ked som sa napojil na nejaký Ruský server alebo Poľský nwm...
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém -Hral som na servery na Poľskom alebo Ruskom nwm... a ked som stlačil i k c na klávesnici ma to presmerovalo na iný server tak som si resetol klávesnicu v nastavení a všetko mi išlo jak má teraz ráno som fotil z f12 a ked stlačil tak ma to presmerovalo na iný server a to isté ked stlačím f1 f2 f3 f4 f5 f6 f7 f8 f9 f10 f11 f12 ked to stlačím tak ma to automaticky presmeruje.
admin od 6.7.2014 ....

-
scraper - Mistr
[Vyriešené] presmerovanie
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: presmerovanie
Vymaž config ze složky cstrike a doporučuji uložit setinfa.
CS 1.6 HLSA
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
-
Kavik444 - Spamer
unbind "F1" ....
toto píš na všetky klávesy z ktorých ťa to presmeruje...
Aby is si nastavil naspäť screenshot otvor steam v hre, daj nastavenia a tam si to zmeň späť
toto píš na všetky klávesy z ktorých ťa to presmeruje...
Aby is si nastavil naspäť screenshot otvor steam v hre, daj nastavenia a tam si to zmeň späť

-
Lemur2 - Drbna
Kavik444 píše:Vymaž config ze složky cstrike a doporučuji uložit setinfa.
Ale potom by si musel nastavovať všetky bindy, nastavenia hry atď... a to je trochu na dlho..
-
Lemur2 - Drbna
diky už mi to ide už ma nikam ne presmeruje len teraz mám lagy asi sa to musí poriadne načítať ?
alebo mám počkať a lagy prestanú ?

admin od 6.7.2014 ....

-
scraper - Mistr
LOCK
..

-
Lemur2 - Drbna
• Stránka 1 z 1