• Stránka 1 z 1
JB 1 Admin dmnt..
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem !_kempa_! lukick *KOHI*.
[AMXBans] Zbyva jeste 1 hour , 59 minutes and 22 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : KazmaKazmitch
[AMXBans] Duvod : ' Pravidla [FreeKill/TeamKill] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 43810317 '
[AMXBans] Tva IP : ' 217.168.212.21 '
Takze dostal sem ban za FK kterej sem absolutne nedal.Hrac dostal prikaz na zacatku kola at jde do boxu a hrac absolutne nesel primou cestou jelikoz CT cupelo v rohu a hrac zamiril na chvilinku k CT ale kdyz pochopil ze tam vsichni ct koukaji zabocil hned z5 do rad T.Tudiz pokud vim podle pravidel,hrac ma plni prikazi primo a bez zdrzovani ale admin Kempa nejspis kamarad hrace co FK nedostal tak proste mi dal BAN.Admin celou dobu byl ticho az najednou po nejake dobe rekl ze sem mu dal FK coz jak rikam sem mu opravdu nedal kdybych dal FK tak to reknu protoze nejaky ban na hodinu nebo na 2 mi je totalne vite kde
.Neni mi 17 abych se bal nejakeho banu.Takze co od vas chci? Chci od vas za prve abych dostal tedy UNBAN a admin byl postizen puntikama v admin sekci jelikoz vim jak to chodi protoze admin jsem tu byl i pp admin + rad bych aby HLSA spinnie nebo ejvi nejak banujiciho admina upozornili aby se toto uz neopakovalo.
Diky za precteni a vubec za okomentovani .
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem !_kempa_! lukick *KOHI*.
[AMXBans] Zbyva jeste 1 hour , 59 minutes and 22 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : KazmaKazmitch
[AMXBans] Duvod : ' Pravidla [FreeKill/TeamKill] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 43810317 '
[AMXBans] Tva IP : ' 217.168.212.21 '
Takze dostal sem ban za FK kterej sem absolutne nedal.Hrac dostal prikaz na zacatku kola at jde do boxu a hrac absolutne nesel primou cestou jelikoz CT cupelo v rohu a hrac zamiril na chvilinku k CT ale kdyz pochopil ze tam vsichni ct koukaji zabocil hned z5 do rad T.Tudiz pokud vim podle pravidel,hrac ma plni prikazi primo a bez zdrzovani ale admin Kempa nejspis kamarad hrace co FK nedostal tak proste mi dal BAN.Admin celou dobu byl ticho az najednou po nejake dobe rekl ze sem mu dal FK coz jak rikam sem mu opravdu nedal kdybych dal FK tak to reknu protoze nejaky ban na hodinu nebo na 2 mi je totalne vite kde

Diky za precteni a vubec za okomentovani .
-
DaYoungstas - Amatér
JB 1 Admin dmnt..
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JB 1 Admin dmnt..
Ban ti byl prodloužen na 24 hodin za urážky admina.
Situaci s adminem proberu, avšak stávající ban platí.
lock
Situaci s adminem proberu, avšak stávající ban platí.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1