• Stránka 1 z 1
Re: salam / Jailbreak 1
Chvilka nedělní poézie? Napsal jsi to opravdu hezky, měl by jsi uvažovat o napsání nějaké knížky 
Přejdeme k věci. Chtěl jsem s tebou jednat v dobrém, nemuselo to skončit, jak to skončilo. Vězni zabili simona, pak padl nový simon, ten řekl, že máme jít do klece na zadní stěnu, já se v ten moment otočil a šel na zadní stěnu do boxu. Ty jsi vletěl do dveří (vůbec jsi situaci nesledoval), zabil jsi mě + ostatní 3 hráče s důvodem "nepřímá cesta". To by se ještě dalo. Když jsem se tě další kolo zeptal, proč jsi nás zabil, tak jsi začal konstatovat nad tím, jaký jsem idiot, debil, aj.
Škoda, že byl reset bl., dodal bych tvé minulé bany. Jsi opravu zajímavá osoba, avšak to tady nepatří. Teď můžeš jít nahánět ty 13tky, jak jsi zmiňoval výše
Pěkné svátky, hlavně pohodové, Mardzisi

Přejdeme k věci. Chtěl jsem s tebou jednat v dobrém, nemuselo to skončit, jak to skončilo. Vězni zabili simona, pak padl nový simon, ten řekl, že máme jít do klece na zadní stěnu, já se v ten moment otočil a šel na zadní stěnu do boxu. Ty jsi vletěl do dveří (vůbec jsi situaci nesledoval), zabil jsi mě + ostatní 3 hráče s důvodem "nepřímá cesta". To by se ještě dalo. Když jsem se tě další kolo zeptal, proč jsi nás zabil, tak jsi začal konstatovat nad tím, jaký jsem idiot, debil, aj.
Škoda, že byl reset bl., dodal bych tvé minulé bany. Jsi opravu zajímavá osoba, avšak to tady nepatří. Teď můžeš jít nahánět ty 13tky, jak jsi zmiňoval výše

Pěkné svátky, hlavně pohodové, Mardzisi

-
Hoolder - Spamer
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Na serveru jsem byl když se tato situace odehrála, z mého hlediska si dal opravdu MFK s důvodem "nepřímá cesta". Poté co ti to chtěl vysvětlit Hoolder alá salam a dát ti šanci na omluvu tak si ho hned odbil sprostými slovy, takže se ani nedivím proč máš ban na 1 den. Takže ahoj 
e. Jinak pěkná poezie.

e. Jinak pěkná poezie.
STEAM: Sigmousek
CS:GO ADMIN - PUBLIC, DUST 2 ONLY
CS:GO SUPPORT
CS:GO ADMIN - PUBLIC, DUST 2 ONLY
CS:GO SUPPORT
-
Sigmousek - Drbna
Ze som si dal vobec tu namahu citat si to 2x. Jedno je pravda Mardzis (Ezop sa na teba nechyta)
Bajkar si s ohodnotenim +1. Ale:
Stazujes sa ty (dokaz tu nevidim ziadny) co iste ty pan vsetkych panov ovladas, ze pri staznosti si povinny dodat dokaz (nielen tu pisat 25 metrove story ako kable od vadneho dodavatela)
Vzhladom na to aky si SSSSSkiler s VELKYM S a tvojou poriadkumilovnostou na serveroch sme ti uverili.... (JJJJOKE
)
DODAJ VSETKO TO CO MAS A POTOM TO BUDEME PYTVAT DALEJ.
Staznost bez dokazov (neopravnena)
LOCK
Bajkar si s ohodnotenim +1. Ale:
Stazujes sa ty (dokaz tu nevidim ziadny) co iste ty pan vsetkych panov ovladas, ze pri staznosti si povinny dodat dokaz (nielen tu pisat 25 metrove story ako kable od vadneho dodavatela)
Vzhladom na to aky si SSSSSkiler s VELKYM S a tvojou poriadkumilovnostou na serveroch sme ti uverili.... (JJJJOKE

DODAJ VSETKO TO CO MAS A POTOM TO BUDEME PYTVAT DALEJ.
Staznost bez dokazov (neopravnena)
LOCK
-
Roxtedy - Mistr
• Stránka 1 z 1