• Stránka 1 z 1
[Bez odezvy]Pády steam CS
- Operačný systém: Windows 7 Enterprise
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: Předevčírem, z ničeho nic
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: CS mi jde spustit normálně bez problému, ale jakmile se chci napojit na někoho z "Friend listu" tak se mi CS zapne, začne připojování na server ale během chviličky se CSko samo vypne. Žádný error ani hláška.
Zkoušel jsem Ověření integrity mezipaměti hry, reinstall, mazání cfg + mám i příkazy v možnostech spuštění.
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: Předevčírem, z ničeho nic
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: CS mi jde spustit normálně bez problému, ale jakmile se chci napojit na někoho z "Friend listu" tak se mi CS zapne, začne připojování na server ale během chviličky se CSko samo vypne. Žádný error ani hláška.
Zkoušel jsem Ověření integrity mezipaměti hry, reinstall, mazání cfg + mám i příkazy v možnostech spuštění.

-
PatrikCZ - Drbna
[Bez odezvy]Pády steam CS
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Pády steam CS
Tak se nepřipojuj z Friend listu einštejne
, normálně v friend listu klikni na tu šipku u kamaráda a tam dej View Game info a zkopíruj si IP 

My life be like 

-
Sefis - Zkušený
Sefis píše:Tak se nepřipojuj z Friend listu einštejne, normálně v friend listu klikni na tu šipku u kamaráda a tam dej View Game info a zkopíruj si IP
Já hledám rady k vyřešení mého problému, nikoliv alternativy takto triviální, jako jsi ty zde napsal. Jak píšu, CS mi normálně jde, vše je v pořádku až na tento malý problém, který bych potřeboval vyřešit, tak zde prosím piš jen pokud víš, jak poradit, nebo se raději zdrž zbytečných komentářů a jdi si huntit příspěvky jinde.

-
PatrikCZ - Drbna
Zaujímavý problém nevypisuje to žiadnu chybu proste sa ukonči hra ? ... pišeš že si skušal reinštal pravdepodobne CSka, vyskušaj či ti so spraví aj ked sa napojíš na nejakého kamaráta čo hrá inú hru ako CS, ak to nepôjde skus vymazať steam a stiahnuť ho znovu, daj vedieť či pomohlo.

¯\_(ツ)_/¯
Casual Player
How to MFK:
Pôjdete do boxu, a tam na zadnú stenu, a tam budete doplňovať bližšie do stredu.
Been There, Done That.

-
Dyki - Profesionál
• Stránka 1 z 1