• Stránka 1 z 1
[neaktivni]"Lagy"
Operačný systém: Win XP
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: Asi 2 měsíce zpátky?
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: Zdravím, mám takový trochu menší větší problém.Když hraji na jakémkoliv cs serveru, tak mi to nehorázně laguje... Kdysi mi to laglo jednou dvakrát do dne, ale stále se to stupnuje a stupnuje... Ted, když začnu hrát, v pohodě, mám stabilních 130fps +-, ale i tak mi to laguje O.o NENÍ TO INTERNETEM!!! Internet mám kvalitní a nemíním se hádat
Řekněme příklad: Hraji gather , vybírám si zbraně. Jdu třeba na banán (inferno) a lagne mi to každé 2 sekundy... Vždy se to sekne na sekundu a zase v pohodě a zase lag a tak dále a tak dále... nevím, co s tím mám dělat, počítač se mi nepřehřívá.Ostatní hry mi normálně fičí (třeba WoWko ve StormWindu mi jede na 60fps), takže vážně nevím, čím to může být O.o Nějaké rady, nápady popřípadě blbé komenty na to, že mám windows XP?
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: Asi 2 měsíce zpátky?
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: Zdravím, mám takový trochu menší větší problém.Když hraji na jakémkoliv cs serveru, tak mi to nehorázně laguje... Kdysi mi to laglo jednou dvakrát do dne, ale stále se to stupnuje a stupnuje... Ted, když začnu hrát, v pohodě, mám stabilních 130fps +-, ale i tak mi to laguje O.o NENÍ TO INTERNETEM!!! Internet mám kvalitní a nemíním se hádat

#SellOut
-
Symbio - Zkušený
[neaktivni]"Lagy"
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: "Lagy"
To by bylo i logické vysvětlení, že ti ti laguje např. na banánu, kde je náročnější vykreslování textur. Na jakém hraješ rozlišení? Jakou máš grafickou kartu? Pokud máš dostatečný dobrý HW, tak bude problém někde jinde. Jen by bylo divný, aby jsi měl dostatečný HW a na tom win XP (promiň, musel jsem
)
Já stím taky bojoval, čím dál více se to stupňovalo, technik mě řekl, že je vše OK, pak jsem zjistil, že to je vadný procesor...
Zatím mi napiš to, na co jsem se tě ptal a zkusíme to vyřešit.

Já stím taky bojoval, čím dál více se to stupňovalo, technik mě řekl, že je vše OK, pak jsem zjistil, že to je vadný procesor...
-
Hoolder - Spamer
Hoolder píše:To by bylo i logické vysvětlení, že ti ti laguje např. na banánu, kde je náročnější vykreslování textur. Na jakém hraješ rozlišení? Jakou máš grafickou kartu? Pokud máš dostatečný dobrý HW, tak bude problém někde jinde. Jen by bylo divný, aby jsi měl dostatečný HW a na tom win XP (promiň, musel jsem)
V pohodě... zvykl jsem si...
Počítač je už stařík, ale CSko vždy utáhnul na perfektní FPS... nejen na banáně, hrajeme dust a mám to samé... map vystřídám za týden mraky... Procesor: AMD Sempron 2800+ 1,9ghz jednojádro,1,5GB RAM, 128mb grafika ATI Radeon 9000

Rozlišení 1280 x 1028
#SellOut
-
Symbio - Zkušený
Symbio píše:Hoolder píše:To by bylo i logické vysvětlení, že ti ti laguje např. na banánu, kde je náročnější vykreslování textur. Na jakém hraješ rozlišení? Jakou máš grafickou kartu? Pokud máš dostatečný dobrý HW, tak bude problém někde jinde. Jen by bylo divný, aby jsi měl dostatečný HW a na tom win XP (promiň, musel jsem)
V pohodě... zvykl jsem si...
Počítač je už stařík, ale CSko vždy utáhnul na perfektní FPS... nejen na banáně, hrajeme dust a mám to samé... map vystřídám za týden mraky... Procesor: AMD Sempron 2800+ 1,9ghz jednojádro,1,5GB RAM, 128mb grafika ATI Radeon 9000btw.: Mám to jen na občasné hraní , nebudu kupovat novou mašinu za takové peníze... Nejsem banka
Tak si prosím odpust blbé kecy typu: Šak ten počítač pamatuje Hitlera!!! OMG Wooden PC rulezz..
Rozlišení 1280 x 1028
To se dá, něco z toho určitě vytlačíme

-
Hoolder - Spamer
Sefis píše:Prosim tě, grafiku s 128MB se nediv, že ti to neutáhne větší nároky.. to samé procesor jak již jsi zmínil 1,9 Ghz 1 jádro je přece jen málo..
Zkus si pročistit kompa a popř 1x do roka si ho přeinstalovat
Jinak si ho samozdřejmě projeď antivirákem ..
P.S 1,5 GB ram - 700 - 1000 MB = System
cca. 50 - 100MB csko
Další služby které máš zaplé cca. 100 MB - Kup si rychlejší a lepší ramky a pokuď nepomůže občasná přeinstalace pc či antivirus, kup si i novou grafickou kartu (600 - ????), procesor a ramky

-
Lemur2 - Drbna
Re: [řešíme] "Lagy"
Ahoj, tento problém mám aj ja.. hrám CS a zrazu mi začne lagovať.. opravím to jedine tým že vypnem pc nechám ho zchladiť a zapnem.. a tak isto, keď hrám nejakú inú hru tak mi to nelaguje.. Je to tým že sa mi prehrieva grafika.. Skús keď zas budeš hrať a začne ti to lagovať tak ho vypni a o 5 min zapni.. keď ti už nebude lagovať tak z najväščiou pravdepodobnosťou sa ti niečo prehrieva..
-
Lemur2 - Drbna
Sefis píše:Prosim tě, grafiku s 128MB se nediv, že ti to neutáhne větší nároky.. to samé procesor jak již jsi zmínil 1,9 Ghz 1 jádro je přece jen málo..
Zkus si pročistit kompa a popř 1x do roka si ho přeinstalovat
Jinak si ho samozdřejmě projeď antivirákem ..
P.S 1,5 GB ram - 700 - 1000 MB = System
cca. 50 - 100MB csko
Další služby které máš zaplé cca. 100 MB - Kup si rychlejší a lepší ramky a pokuď nepomůže občasná přeinstalace pc či antivirus, kup si i novou grafickou kartu (600 - ????), procesor a ramky
Nevím, či tě na základní škole neučili číst, nebo jsi nějaké holce zrovna zvedal sukni, když se to učilo, ale nechci upravovat PC!!! Navíc na tuhle základní desku se grafiky už nedělají, a kupovat další 128mb grafiku je těžší, než si pořídit škodovku 120ku...
K Lemurovi: To je to, mně se někdy přehřál procesor , tak jsem ho nechal vypnutý klidně 30 minut, ale stejně to lagovalo...
Normálně mi to ukazuje 130fps +- , ale i tak to laguje

#SellOut
-
Symbio - Zkušený
Ako často ti to robí? Pri každom spustení CS?
-
Lemur2 - Drbna
Aký máš ping ked si na csku ?
Robí ti to na každej mape ?
[VIP] knife 4
[ExtraVip] Furien 6, Furien 1
[ExtraVip] Furien 6, Furien 1

-
DenTaxx - Pokročilý
Zkoušel si napsat do konzole rate 25000 ?
Mě tohle pomohlo, když sem měl cca 150 +- ... a rapidně to šlo dolů...
Život není o tom, jak inkasuješ.. život je o tom, kolik ran uneseš a přesto se zvedneš jenom tak se vítězí !.
[VIP] : WEB
[EVIP] : War3FT+SaveXP #1
[EVIP] : Zombie Blood #1
[VIP] : WEB
[EVIP] : War3FT+SaveXP #1
[EVIP] : Zombie Blood #1
-
CbK - Amatér
Lemur2 píše:Ako často ti to robí? Pri každom spustení CS?
Při každém připojení na server.. zkoušel jsem hru s boty, také lagy
GloSs píše:Zkoušel si napsat do konzole rate 25000 ?
Zkoušel, pořád nepomáhá

DenTaxx píše:Aký máš ping ked si na csku ?
Ping mám instantně na 10-19 , ano, dělá mi to na každé mapě
Hooldere: Pokud tě něco napadá, tak mi to prosím pište VŠICHNI sem do topicu, pracuji 12 hodin v kuse a nestíhám ani zařizovat dárky nic, děkuji za pochopení

#SellOut
-
Symbio - Zkušený
Já jsem si tě na steamu přidal, tak čekám, že mi napíšeš
-
Hoolder - Spamer
Bez odezvy
lock
lock
Ex ALL Furien Admin