• Stránka 1 z 1
[Neaktivní]Problém s pripojením na LOBBY
Máte 32 nebo 64 bitový počítač? 32BIT
Jak dlouho vám problém přetrvává? 2 týždne
Měnili jste jakkoliv nastavení hry? NIE
Nemáte config někoho jiného (stažený)? NIE
Na ostatních PC vám hra jde v pořádku? Nemám iné PC
Popis vašeho problému:
Mám 32BIT mál som 64 ale keď mi to robilo na 64 Bit tak som dal 32 ale aj tam to robí.
No takže pred mesiacom alebo nejak tak som si kupil GO všetko išlo v pohode 30-50 FPS dalo sa to hrať ale pred 2 týždnami sa mi stalo že mi mám menej FPS a nechcelo sa mi pripojit na server už ako ked sa prihlasíš maš pokračovat a odpočitavanie tak vtedy mi to padlo [CS:GO] pripojoval som sa 3-krát a 3-krát mi to nešlo dostal som ban 7 dní po 7-dní som dostal zase ban lebo zase to isté robilo aj niekedy proti botom to robí.
Ďakujem.
Jak dlouho vám problém přetrvává? 2 týždne
Měnili jste jakkoliv nastavení hry? NIE
Nemáte config někoho jiného (stažený)? NIE
Na ostatních PC vám hra jde v pořádku? Nemám iné PC
Popis vašeho problému:
Mám 32BIT mál som 64 ale keď mi to robilo na 64 Bit tak som dal 32 ale aj tam to robí.
No takže pred mesiacom alebo nejak tak som si kupil GO všetko išlo v pohode 30-50 FPS dalo sa to hrať ale pred 2 týždnami sa mi stalo že mi mám menej FPS a nechcelo sa mi pripojit na server už ako ked sa prihlasíš maš pokračovat a odpočitavanie tak vtedy mi to padlo [CS:GO] pripojoval som sa 3-krát a 3-krát mi to nešlo dostal som ban 7 dní po 7-dní som dostal zase ban lebo zase to isté robilo aj niekedy proti botom to robí.
Ďakujem.
- Fuska
- Kolemjdoucí
[Neaktivní]Problém s pripojením na LOBBY
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problém s pripojením na LOBBY
Zdar, pokud jsi měl 64bit, neměl jsi si to házet na 32bit, na 32bit, zatím není možné to nějak vyřešit, tam prostě to nejde, občas se to povede, ještě zkusím pohledat.
Ale na 64bit si dej do možnosti spuštění toto: -novid -nod3d9ex -threads 1 -high
Ale na 64bit si dej do možnosti spuštění toto: -novid -nod3d9ex -threads 1 -high
Kliknete na knihovnu -> Pak pravým na CS:GO -> Vlastnosti -> Místní soubory -> Ověřit integritu mezipaměti hry
-
Rainox - Spamer
Re: Problém s pripojením na LOBBY
Ale teraz je taký problém že sa mi nedá vrátiť 64 bit
skúsim to tam dať ak to pôjde napíšem tu

- Fuska
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1