Máte problém s VIP účtem? Tady se na nás můžete obrátit.

VIP

Příspěvekod Livestorm » 22 pro 2014, 13:23

Ahoj, na emailu mi bylo napsáno, že jsem si zakoupil pouze rezervaci nicku místo VIP, nejde tohle nějak zrušit, protože rezervaci nicku opravdu nechci a jen a pouze jsem si spletl službu a místo rezervace nicku jsem chtěl VIP. Myslel jsem si, že si zakoupím rezervaci nicku na daný nick + dostanu na něj VIP, jinak bych si to zcela nekupoval a vyhozavat 99,-kč bylo tedy zbytečné..
Livestorm
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

VIP

od Rumcajz » 22 pro 2014, 13:23

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: VIP

Příspěvekod cunik » 22 pro 2014, 14:34 VIP

Zkus napsat sem [email protected] poprosit vedení napsat všechno k tomu a možná by se to dalo nějak zařídit :)
asdasdas
cunik
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Livestorm » 22 pro 2014, 17:37

Ahoj, včera jsem si zakoupil rezervaci nicku na dust 2 only 4 na nick pEKELNIK, ale já jsem si myslel, že dostanu i k tomu VIP, které jsem nedostal. Totálně jsem se spletl a rád bych Vás poprosil zda by to nešlo vyměnit, že místo rezervace, kterou mi můžete zrušit, zda mi místo ní nedáte to VIP, které jsem původně chtěl. Rozhodl jsem se když jsou ty Vánoce, že zainvestuju do cska a výjde mi s toho, že nakonec nebudu mít nic. Spletl jsem se a asik v té rychlosti jsem četl rychle a nedošlo mi to a zakoupil rezervaci, která mi je naprd..bylo by možné mi to vyměnit? Stačí mi smazat rezervaci a poslat nový kód. Výpisy o platbě kkidně dodám to není problém. Jedná se o kód **********. Byl bych strašně rád kdyby jste mi to mohli umožnit vyměnit, jelikož jsem se spletl a prostě rád bych to VIP.

PS: Už jednou před pár lety jsem si u Vás kupoval VIP + EVIP, kdy jsem místo GAMS poslal GAMT a byli jste ochotni a dali mi ten kód k VIPU.

S Pozdravem David
Livestorm
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Livestorm » 22 pro 2014, 18:06

Livestorm píše:Ahoj, včera jsem si zakoupil rezervaci nicku na dust 2 only 4 na nick pEKELNIK, ale já jsem si myslel, že dostanu i k tomu VIP, které jsem nedostal. Totálně jsem se spletl a rád bych Vás poprosil zda by to nešlo vyměnit, že místo rezervace, kterou mi můžete zrušit, zda mi místo ní nedáte to VIP, které jsem původně chtěl. Rozhodl jsem se když jsou ty Vánoce, že zainvestuju do cska a výjde mi s toho, že nakonec nebudu mít nic. Spletl jsem se a asik v té rychlosti jsem četl rychle a nedošlo mi to a zakoupil rezervaci, která mi je naprd..bylo by možné mi to vyměnit? Stačí mi smazat rezervaci a poslat nový kód. Výpisy o platbě kkidně dodám to není problém. Byl bych strašně rád kdyby jste mi to mohli umožnit vyměnit, jelikož jsem se spletl a prostě rád bych to VIP.

PS: Už jednou před pár lety jsem si u Vás kupoval VIP + EVIP, kdy jsem místo GAMS poslal GAMT a byli jste ochotni a dali mi ten kód k VIPU.

S Pozdravem David
Livestorm
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod AwPGamer » 22 pro 2014, 18:33

Smazán kód, nedávej ho tu na veřejnost. Vyčkej až se ti tu někdo vyjádří.
AwPGamer
Spamer
Spamer

Příspěvekod Livestorm » 22 pro 2014, 18:38

Sorry zapoměl jsem ho smazat.:) Jojo počkám určitě.
Livestorm
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod cunik » 22 pro 2014, 20:11 VIP

Livestorm píše:Sorry zapoměl jsem ho smazat.:) Jojo počkám určitě.

Měl by jsi mu poděkovat :) udělal pro tebe něco co udělat nemusel a někdo ti to dávnou mohl ukradnout....
asdasdas
cunik
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Livestorm » 23 pro 2014, 13:23

Jojo samozdřejmě děkuji..nevíte zda mi to schválí, nebo ne?
Livestorm
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na VIP poradna