• Stránka 1 z 1
BaseBuilder #1 Miki-The God
Sťažnosť na dvoch adminoch na Basebuilder #1 mapa: de_aztec
Dôvod: Neplnenie si povinnosť admina.
Bol som s Johns v našom kempe, normalne sme si davali killy so ZM, a z razu kuknem sa bugne jednen ZM volá sa Tynuška a tak píšem adminom nech jej daju zato BAN, Lebo ked už sa bugla tak ma aj zabila čo by sa nemalo ale mala by sa nechať odomna zabiť a dostať ban preto žiadam odobrať práva Mikimu na koľko to nieje po prvý raz on si len dáva výhody právami napr. Grab ZM alebo tak ale povinnosť admina si neplní na plné obrátky. Nemám síce demo Screen nestihol som si to zafixovať preto mám svedka Johnsa a niekoľko daľších.
Tak isto ani The God Nereagoval na toto porušenie pravidiel: BUGOVANIE!
Budem rád ak odoberiete práva Mikimu a nahradíte ho konečne niekym normálnym. !!
Dôvod: Neplnenie si povinnosť admina.
Bol som s Johns v našom kempe, normalne sme si davali killy so ZM, a z razu kuknem sa bugne jednen ZM volá sa Tynuška a tak píšem adminom nech jej daju zato BAN, Lebo ked už sa bugla tak ma aj zabila čo by sa nemalo ale mala by sa nechať odomna zabiť a dostať ban preto žiadam odobrať práva Mikimu na koľko to nieje po prvý raz on si len dáva výhody právami napr. Grab ZM alebo tak ale povinnosť admina si neplní na plné obrátky. Nemám síce demo Screen nestihol som si to zafixovať preto mám svedka Johnsa a niekoľko daľších.
Tak isto ani The God Nereagoval na toto porušenie pravidiel: BUGOVANIE!
Budem rád ak odoberiete práva Mikimu a nahradíte ho konečne niekym normálnym. !!
-
Simon2014killer - Amatér
BaseBuilder #1 Miki-The God
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: BaseBuilder #1 Miki-The God
Přejdeme rovnou k věci. Připojím se na server a čtu 10 zpráv za sekundu jak mám banovat toho a toho, za tohle a tohle. Dostal si varování, ať přestaneš spamovat. Nepřestal si.. Tak si dostal z mého pohledu oprávněný kick.
K tomu bugu. Můžeš mi prosím tě říct, jak mám banovat něco co jsem neviděl?
K tomu bugu. Můžeš mi prosím tě říct, jak mám banovat něco co jsem neviděl?
Cítíš se dobře? Uklidni se.. Ono to přejde!
-
MikiS12 - Zkušený
Môžem ti povedať jak môžeš zabanovať to čo si nevidel, tak že sa opýtaš Johnsa a ostatných a kde si sa flákal ked sme boli posledný dvaja ? mal si plniť! kde si bol ? flákal si sa po mape čo ?
-
Simon2014killer - Amatér
Takto to dopadá, Fláka sa admin po mape hlavne že tam kde by mal byť tam nieje! Akože FK admin toto!JBMNT
-
Simon2014killer - Amatér
Měl jsem plnit, zajímavé, jak jsem zmínil výše na serveru jsem v době údajného bugnutí ZM vůbec nebyl. Napojil jsem se až po začátku nového kola. Kde si psal a psal jak mu máme dát ban.. Důkaz si neměl a to, že mi to může dokázat tvůj "kamarád". To je stejné, jako kdyby tady napsal, že jsem včera celý den lítal s fly hackem po serveru..
A tvůj postoj vůči mě se mi vůbec nelíbí. Takže se koukej probrat!
A tvůj postoj vůči mě se mi vůbec nelíbí. Takže se koukej probrat!
Cítíš se dobře? Uklidni se.. Ono to přejde!
-
MikiS12 - Zkušený
Stížnost se zamítá
lock
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1