I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

JB 1 GoGeEvo

Příspěvekod DaYoungstas » 23 pro 2014, 23:46

Zdravim chtel bych si podat stiznost na admina '' GoGeEvo" za totalne nevsimani hry.Tento admin si snad chodi na JB jenom hrat hru bez AMX nebo nevim.Za FK bany vubec nedava ani hraci co udelil FK neumi vysvetlit co udelal spatne jenom si hraje svoje a absolutne nema zajem strazit server jako admin.Nechapu jak tohoto admina mohl nekdo nabrat.Nakonec mi da ban zato ze rikam pouze jenom pravdu jake dela chybi ve svem adminovani a da mi ban at se uklidnim? Je toto normalni jako? Rekne mi ze si nemuze vsimat vseho ale jak vseho? Ja byl admin take a ne kratkou dobu a vsimal sem si vseho kdyz sem chtel to jenom admin musi chtit a ne si jenom hrat jako kdyz admin neni.Vysvetloval jsem mu at aspon si s hracem promluvi co mi dal FK protoze ten FK padl na konci mapy a pokud vim tak kdyz da nekdo FK na konci mapy ma dostat ban neni tomu tak? Rad bych aby nekterej z HLSA si s timto adminem normalne promluvil a vysvetlil mu ze jako admin je jeho uloha trosku si vsimat hry a hlavne toho CHATU.

PS : Radsi si naberte na JB stare dobre adminy jako byl VLK,Werigo atd nez tyto ''Dospěláky'' ktery nemaj zajem ani použít AMX . :-)

PS: Hlavne to cele prevrat GoGeEvo prosimte nato ze chyba je na me strane ze jsem dostal BAN jo jako to tu dela 90 Procent adminu kdyz je na ne podana stiznost dekuju! ;)
DaYoungstas
Amatér
Amatér

JB 1 GoGeEvo

od Rumcajz » 23 pro 2014, 23:46

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JB 1 GoGeEvo

Příspěvekod DaYoungstas » 23 pro 2014, 23:49

Jinak,klidně si přečtěte chat ze jsem se nijak neslusne nechoval ale pouze jsem vysvetloval svuj FK a potom adminovi psal aby si aspon vsimal hry apod.A do voicu? To jsem se hadal s chlapcem co mi ten FK udelil jelikoz hrac neustale tvrdil ze FK jsem nedostal :D To HADANI neberte hlavne tak jakoze jsem do toho VOICU nejak kricel nebo tak jenom sem mu vysvetlil ze FK dal . :)
DaYoungstas
Amatér
Amatér

Příspěvekod Kopiis » 24 pro 2014, 00:04

Nesplnil si příkaz,dostal si kill.
Měl si se koukat pod sebe a né šikmo před sebe.
Prostě si nevystál,že si ten kill dostal a dělal si zle a pořád si se obhajoval -> ve voice.Řekl jsem ti,ať to uklidníš,že je to slovo proti slovu,ale ty si pokračoval,že si nevšímám hry,a že jsem neschopný admin,který neumí nikomu dát ban. :)

Podle mě ban nic neřeší,když to hráči nevysvětlíš. Ten hráč dal FK i mě,ve stejný čas na konci mapy a vysvětlil jsem mu,že udělal chybu a omluvil se mi.Ban tedy nebyl potřeba,protože se s hráčem dalo rozumě domluvit a nechodí tam soustavně kazit hru ;)
Myslím,že po roce a čtvrt působení mám celkem dost zkušeností na to,abych usoudil,komu ban dát a komu ne.

A tím že mi budeš vyhrožovat,že mi zajístíš odebrání práv si připadáš jako velký kluk? Pokud vím,tak ty k tomu nemáš oprávnění a už vůbec mi nemáš co takhle vyhrožovat.

Shrnu to do pár řádků...
Nesplnil si příkaz,zabil tě a ty si to nevystál... Opakovaně si dělal zle na serveru a zbytečně provokoval hráče,který ti kill dal a i mě samotného.Upozornil jsem tě,pokračoval si dál,tak jsem tě slaynul,podruhé jsem tě znova upozornil v chatu.Ty si pokračoval dál.Následně si dostal ban na 10 minut,aby si se uklidnil.

Přiložím pár screenů.. (Začíná to na pátem screenu, fotil jsem odzadu ;) )
http://leteckaposta.cz/566248976
Byl jsem hodný a slušný admin, Teď budu zlý a krutý hráč :) #gamesites

Ještě nedávno
firstJailbreakjoin - 25.7.2012 | Jailbreak admin - since30.8.2013
Kopiis
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Maverick123 » 24 pro 2014, 00:05

Tuto situaci jsem viděl, dostal jsi oprávněný ban neustále jsi spamoval nejen v chatu ale i voice a říkal narážky na admina jako třeba " zkus to a skončíš tady" "končíš tady chlapče uvidime se na forku" ... atd.
Smrt je jako vítr, vždy při mém boku.
Maverick123
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod DaYoungstas » 24 pro 2014, 00:11

Tak za 1.Pokud vim ani jednou si do voicu hrace nikam neupozornil ze dal tobe FK ani do chatu takze tu nepis hlouposti a za druhe FK jsem dostal.Tyvole rekni mi duvod proc kdyz uz plnim jeho prikaz abych si cupl tak proc bych mel koukat pred sebe do zdi kdyz ne do zeme? Jakej to ma vyznam? Achjo to nema cenu.Jako vzdy na gamesites pravdu ma admin :lol: . A jak jsem rekl,ani jednou si mu do voicu nic nerekl ani nenapsal takze mi tu nepis hlouposti na svoji obhajovu dekuju.! :) A jak sem te neuposlechl po tvem prvni grabu? :D Vsak si koukni chat furt si psal hlouposti na ktere ja jen odpovidal na SVOJI obhajovu.Kdybys nic nepsal tak nepisu ani ja ale tys furt jakoby me zkousel provokovat no tak co ti nato mam rict .Tak chapu to ze nekdy HLSA pribere do admin teamu nejakeho toho ...... Nechci zminovat ani co :)
To je odeme vse a pri dalsi stiznosti si prosimte hlavne zase vymysli nejake ty vecicky jo? Aby si nemohl dostat puntik :? . Pápá.
DaYoungstas
Amatér
Amatér

Příspěvekod Jadberg » 24 pro 2014, 00:15

Zdravím :)

Na serveru jsem byl také, tudíž bych chtěl dodat, že naprosto souhlasím s Kopisem.
Hráč neustále spamoval chat, že dostal freekill přitom mu bylo řádně vysvětleno, že to freekill nebyl. Hráč spamoval i další mapu :? ... asi 2 kola a pak dostal následně ban na 10 minut... Podle mně může být dotyčný hráč rád za to že nedostal delší ban. ;)
Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem.
Jadberg
Vítěz Tipovačky
Vítěz Tipovačky

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 24 pro 2014, 08:19

DaYoungstas píše:pokud vim tak kdyz da nekdo FK na konci mapy ma dostat ban neni tomu tak?

Není to tak. Tady jde vidět že pravidla absolutně neovládáš a ještě si vymýšlíš svoje vlastní.. :roll:
Stížnost se zamítá
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy