• Stránka 1 z 1
nesmyslně kolísaví ping
Ahoj,
zrovna včera jsme dostal nové PC samozřejmě jsme hned nainstaloval steam a csko a můj problém je, že dřív jsme měl ping naprosto normální 9-30ping. podle toho, jaký server vyjímky byly třeba 50ping ale teď jsem si šel na surf speedrun a uplně nesmyslný ping napřiklad když jsem stál měl jsem 40 což bych přežil jenomže co jsem skočil na surf tak ping 200-400 někdy i 600 prostě úplně nehorázné částky absolutně nechápu(jinak internet mám velice dobrý)a furt to kolísá a je to i na surf RPG ale ostatní jumpy jsou naprosto normální.
zrovna včera jsme dostal nové PC samozřejmě jsme hned nainstaloval steam a csko a můj problém je, že dřív jsme měl ping naprosto normální 9-30ping. podle toho, jaký server vyjímky byly třeba 50ping ale teď jsem si šel na surf speedrun a uplně nesmyslný ping napřiklad když jsem stál měl jsem 40 což bych přežil jenomže co jsem skočil na surf tak ping 200-400 někdy i 600 prostě úplně nehorázné částky absolutně nechápu(jinak internet mám velice dobrý)a furt to kolísá a je to i na surf RPG ale ostatní jumpy jsou naprosto normální.
-
adammen - Kolemjdoucí
nesmyslně kolísaví ping
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: nesmyslně kolísaví ping
Včera se mi stalo totéž.. jen mi ping skákal na jb na hodnoty 1335.. 23 25 600 1232 20 apod. Normálně jedu na 150fps a mel jsem 60.. tak jsem si nastavil raty a preslo to.. na internetu nebo i tu na webu mas prikazy ktere nastavit podle rychlosti tveho internetu tak na to mrkni a zkus 

-
JayoX - CS 1.6 Admin
na návod jsme koukal a rate a zbytek příkázů mám jak to má být podle mého připojení a furt to mám.

-
adammen - Kolemjdoucí
moze to robit aj internet alebo skus niejake prikazy do konzoli
-
Fedik - Pokročilý
• Stránka 1 z 1