I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Spirith/ JB3

Příspěvekod Nenazranec » 25 pro 2014, 23:15

Boxoval som na mieste na rebriku na mape jail_bailonX a prišlo ku mne CT a ja som ho boxol a dostal som kill aj ked som boxoval na mieste a nehýbal myškou, Horor to videl a Spirith napísal na toho CT čo ma zabil hambi sa xDD a dalšie kolo mi bolo povedané, že to nebol FK, ale napadnutie, pokiaľ viem tak box na mieste sa može a je to demencia CT, že liezol ku mne a plus dostal som za to ban.

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zabanovan adminem: Spirith
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Pravidla - Kazeni hry[neznalost pravidiel]'
[AMXBans] Delka: '2 hours'
[AMXBans] Tve SteamID: 'VALVE_0:0:897278809'
[AMXBans] Tva IP: '88.212.40.2'
[AMXBans] =======================================

Neviem či spolu volali na TS, ale vyzera to tak, že sa poznali. Pokiaľ viem, tak box na mieste a nehýbat myškou je povolený, lenže Spirith povedal, že to bolo napadnutie. Ani to nevidel a ide tvrdit niečo iné...Dostanem ban za neznalost a o chvilu prinesiem SS pravidiel kde je napísané, že BOX NA MIESTE NEHYBANIM MYSKOU JE POVOLENY ! Som zvedavý čo na to povie Spirith. Chcem aby to nejaký vyšší z adminov prezrel demo.
Nenazranec
Amatér
Amatér

Spirith/ JB3

od Rumcajz » 25 pro 2014, 23:15

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Spirith/ JB3

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 25 pro 2014, 23:25

Dopustil ses pokusu o napadení CT, kdy si stál za zády CT které hlídalo ostatní, boxoval a napadl si jej.
Vůbec nepiš blbosti o tom že je to demence CT, demenci předvádíš ty, když ti to bylo asi 5x vysvětleno a pořád si jedeš svoje..
Stížnost se zamítá
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy