Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

JB1/JADBERG/ILNEAR

Příspěvekod Ilneart0p » 26 pro 2014, 02:21

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem Jadberg.
[AMXBans] Zbyva jeste 1 hour , 56 minutes and 1 second z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : ILNEAR
[AMXBans] Duvod : ' Pravidla - Kazeni hry[Neustale bezduvodne hitovani hracu] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 64319873 '
[AMXBans] Tva IP : ' 176.74.128.73 '
[AMXBans] ===============================================
3. Co se stalo: hraje se mapa bailonx a jdu k ct simon dava nejake prikazy v kleci a ja jdu do windowsu a mi to vystřelilo do někoho, a ja řikam sory, a admin mě vezme do grabu ze jestli si delam prdel a jestli me to bavi a ja rikam, ze jsem to neudelal schvalne a tak mi pak dal ban jako, snad i kdybych to udelal naschval, tak by mě dal od T nebo kick, ale hnedka banovat prkotinu ve 2 ráno? neřešil bych kdybych to udělal naschval, ale naschval to nebylo, jestli mas demo nebo tak neco, tak prosim doloz, diky. a pokud se mýlím a toto jsou lži tak se omlouvam adminovi jadberg :)

Díky s pozdravem ILNEAR
Ilneart0p
Pokročilý
Pokročilý

JB1/JADBERG/ILNEAR

od Rumcajz » 26 pro 2014, 02:21

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JB1/JADBERG/ILNEAR

Příspěvekod Milovany » 26 pro 2014, 02:32 VIP

No hezky sis to vymyslel, teď moje verze.
Všichchni vězni byli v kleci na zadní stěně a simon vysvětloval atrakci, v tu chvíli mi Jadberg na ts řekl ať tě sleduju, že dáváš FA, jen jsem na tebe koukl tak jsi vylezl z boxu a přes stěnu jsi mě hitl s awp do noy, přehodil na knife, stál na místě a mlčel jsi. Když jsem vylezl z boxu podívat stál jsi tam ty, tak jsem tě grabl a zeptal se proč mě hituješ a ty jsi odpověděl něco ve smyslu "to neni pravda", když jsem řekl že jsem tě viděl jak jsi mě hitl s awp, koupil sis v ctshopu m4 (opravdu nenápadné) a začal jsi vykládat že máš celou dobu m4 a jiné nesmysly, tak jsem tě hodil o zem, poté jsi dostal podle mě oprávněný ban protože to nebylo, děláš to často. Kdyby jsi se opravdu jak jsi tu psal "omluvil" tak by k ničemu takovému nedošlo.
To je ode mě vše.
Milovany
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Jadberg » 26 pro 2014, 02:35

Zdravím ;)

Takže chlapečku... teď jsi mně doopravdy pobavil :). Už asi 4 dny každou noc tu je na tebe a na tvýho kamaráda 2chainz nebo jak se jmenuje stížnost... pokaždé mi napíše někdo na steamu, že tu dělate bordel. Dojdu na server, neustále hitujete bezdůvodně hráče, bugujete zbraně.
Včera mně zavolal kolega Marlboro, že na serveru není neco v pořádku... nečekaně u ct byl tady šéfík Ilnear a jeho kamarád 2chainz. :? (Prý má demo tak, kdyby byl problem nejspíš dodám, jinak mě neděla problem stahnout hltv a vyčasovat to).

Další věc... omluvu jsem neslyšel a řekl jsi zhruba toto, já jsem awp neměl mám m4ku podívej se ... a teď se přiznáš, že jsi nás hitl? Doopravdy směšné :? :? :?

Dokud se nenaučíte hrát a chovat se normálně tak s vámi budu jednat tímto způsobem.
Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem.
Jadberg
Vítěz Tipovačky
Vítěz Tipovačky

Příspěvekod Ilneart0p » 26 pro 2014, 02:39

lol, nevim odkud si vzal ze mam demo, tu soou 2 admini proti jednomu, ale tak neobtezuj se a nehledej demo dojdu tam zase zitra :)) a 2chain tu vubec netahej prosimte, rytmo, nevyjadruj se dik

ja csko umim moc dobre, ukazu ti na ac esl nebo sft ? chceš?

klidně to lockni beztak by vas nemínusli :lol: :lol:
Ilneart0p
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Jadberg » 26 pro 2014, 02:45

Počkám si radši na vyjadření z vedení ;)
A tobě můžu poradit jednu věc... vzpamatuj se :?
Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem.
Jadberg
Vítěz Tipovačky
Vítěz Tipovačky

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 26 pro 2014, 09:02

Hráč jako bývalý admin dostává zákaz chodit k CT.
Pokud jej u CT uvidíte, bez upozornění ho přesunete k T. Pokud se znova přehodí k CT, dostane rovnou ban na 2 hodiny za opakované kažení hry.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Unban Žádost