• Stránka 1 z 1
Spirith/JB1
čuus
Chtěl byc si stěžovat na admina spiritha, dal sem první reakci na napsaní slova do chatu "anal" a on mě za to pleskl o zem, pokud vím slovo je spisovné a slušné. Vždycky když sem tuto reakci dával nebyl nikdy problém a to jsem to dával i před Aweem
takže sem ho trochu nepochopil 
Demo sice nemam ale na serveru v době slaya byli 4 admini + HLTV tak snad nebude nějaký velký problém toto nedorozmění vyjasnit:)
Chtěl byc si stěžovat na admina spiritha, dal sem první reakci na napsaní slova do chatu "anal" a on mě za to pleskl o zem, pokud vím slovo je spisovné a slušné. Vždycky když sem tuto reakci dával nebyl nikdy problém a to jsem to dával i před Aweem

Demo sice nemam ale na serveru v době slaya byli 4 admini + HLTV tak snad nebude nějaký velký problém toto nedorozmění vyjasnit:)
-
dfgsfd - Amatér
Spirith/JB1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Spirith/JB1
Ak je podľa teba slušné a normálne dávať takéto reakcie doobeda cez deň, keď je na servery plno mladistvých osôb tak by si sa mal nad sebou zamyslieť:)
-
Spirith - Zkušený
Jžš došlo ty že takové slova poznaji děti už v 1 třídy jsou sproštějši než většina lidi a pokud vím toto slovo je slovníku spisovné češtini a mluví se o ní v bible je to normalní slovo jako např. chodidlo to že si mentalně labilní a neumíš mluvit za to už já bohužel nemužu, přiznej si svou chybu aspon 

-
dfgsfd - Amatér
O tom, kto tu je mentalne labilny, by som na tvojom mieste nehovoril. Chcel som ta presunut ja ale Spirith bol rychlejsi. A to som ti do voice povedal (ked si zobral simona a pocul som tvoj hlas), ze vo vzduchu citim ban. MUCHA aspon na tie Sviatky by si sa mohol spravat ako clovek. Ty proste budes stale skusat co ti prejde a co nie. Ale neboj ta puberta raz prejde
(dufam
)
Nemyslim si ze admin pochybil, rovnako by som konal aj ja.

Nemyslim si ze admin pochybil, rovnako by som konal aj ja.
-
Roxtedy - Mistr
Hráči nesmí používat vulgární nebo jinak oplzlé příkazy. Tento příkaz je v pořádku.
Adminům bude domluveno
Stížnost oprávněná
lock
btw. nepamatuji si že by ji někdo přede mnou dával..
Adminům bude domluveno

Stížnost oprávněná
lock
btw. nepamatuji si že by ji někdo přede mnou dával..
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1