Vše ohledně kategorie serverů: Zombie Servery

Chyby a upozornění (ZmB2)

Příspěvekod Eco » 24 pro 2014, 14:10

Zdravím, jen bych chtěl upozornit na pár drobností.
1. Když jste člověk, umřete, oživíte se a hodíte léčení, je bugnuté, funguje jako zombie granát.
2. Na cpl_mill_kemp je stále problém s txt v Lku nahoře.
3. Od upgradu má jako hlavní zombie jump až moc života. Vzhledem k jeho schopnostem...
4. U módu hannibal se často stává, že jeho zbraň má jen 1 zásobník a po vystřílení se už další nenačítají.
5. Nebylo by možná od věci místo vytváření nových map upravit pár těch starších ze starého módu (zm_aztec, zm_egyptian) apod.
6. Nevím jak na ostatních zm serverech, ale na ZmB2 nechodí vůbec admini, v klanu je zároveň aktivních 7 lidí, co se mezi sebou nechávají a nereagují ani na varování nahlášení a bez problémů se ještě vysmívají.
Díky :)
*32
Eco
Pokročilý
Pokročilý

Chyby a upozornění (ZmB2)

od Rumcajz » 24 pro 2014, 14:10

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Chyby a upozornění (ZmB2)

Příspěvekod Xter » 24 pro 2014, 22:31

Většina z toho jsou bugy, o kterých se všeobecně ví. Každopádně na situaci Blood 2 se jistě podíváme na nejbližší poradě.
Xter
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod MaxwellCZE » 24 pro 2014, 23:57

Zdravím, nazdar Eco. S Xterem i s některými adminy jsem probíral situaci na serveru a brzo bude klid neboj. ;)
Klidně si mě přidejte na steamu. Rád pomůžu, jestli to dokážu.
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015. ;)
[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx. ;)
[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx. ;)
Steam : MaxwellCZE
MaxwellCZE
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Luther » 25 pro 2014, 19:27

Eco píše:5. Nebylo by možná od věci místo vytváření nových map upravit pár těch starších ze starého módu (zm_aztec, zm_egyptian) apod.

Každý si myslí jak je to lekhé ale není! Je mnohem snadnější udělat zcela novou mapu než upravovat existující mapy. ;) Kdyby to bylo naopak, tak tu např. egyptian či aztec2012 s námi stále je.
YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
Luther
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Eco » 25 pro 2014, 19:37

Mohli by jste mě pak informovat o nějakém závěru? Díky :) Maxi a občas se aj stav :P
*32
Eco
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Eco » 26 pro 2014, 23:53

Luther > Tak já neříkám, že je to lehké že :) Jen ani nevím, z jakých důvodů odebrali právě zm_egyptian nebo zm_assault. Sice se šířila informace, že to bylo kvůli novému módu a chtěli omezit počet map kde je příliš míst pro kempení, ale to moc smysl nedává, když cpl_mill_kemp (a pár dalších) zůstali. A konkrétně zm_assault ani tolik kempů neměl, takže to byl nesmysl. Hodně lidí na odebrání mapy zm_egyptian nadávalo.. neříkám, že to bylo kdo ví co, ale mapa jako taková byla velmi povedená :)
*32
Eco
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Kamikadzee » 27 pro 2014, 21:33

Väčšina máp bola
Eco píše:Luther > Tak já neříkám, že je to lehké že :) Jen ani nevím, z jakých důvodů odebrali právě zm_egyptian nebo zm_assault. Sice se šířila informace, že to bylo kvůli novému módu a chtěli omezit počet map kde je příliš míst pro kempení, ale to moc smysl nedává, když cpl_mill_kemp (a pár dalších) zůstali. A konkrétně zm_assault ani tolik kempů neměl, takže to byl nesmysl. Hodně lidí na odebrání mapy zm_egyptian nadávalo.. neříkám, že to bylo kdo ví co, ale mapa jako taková byla velmi povedená :)

väčšina máp bola zmazaná z dôvodu že boli bugované alebo nebola rovnováha medzi zm/ct
Kamikadzee
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Eco » 27 pro 2014, 23:03

To by ale zmizela většina map. Takový mill_kemp má bugy a je tam pořád, zatímco _egyptian bug ani neměl. Osobně je mi to jedno, na nové mapy si zvyknu, ale sami nejlíp víte, jak špatná je aktivita na serveru. Tak jestli takové změny nejsou toho příčinou.
*32
Eco
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod N3mO » 28 pro 2014, 05:58

Eco píše:To by ale zmizela většina map. Takový mill_kemp má bugy a je tam pořád, zatímco _egyptian bug ani neměl. Osobně je mi to jedno, na nové mapy si zvyknu, ale sami nejlíp víte, jak špatná je aktivita na serveru. Tak jestli takové změny nejsou toho příčinou.

Lenže "millka" je a bola oveľa oblúbenejšia ako egyption a, keď zobereš v potaz, že na egyption nebolo možná nákaza, pretože tam bol každý camp neuveriteľne dlhý, tak tá mapa nebola tak výhodná pre všetkých ako píšeš. "Millka" má výbornú rovnováhu medzi Zm a Humanmi na nej urobí nákaza snáď každý. Len je jej nevýhoda tá TXT, ale keď je na serveru admin, tak do tej TXT hráči ani nelezúa vieš prečo? Polovica serveru nepozná poriadne pravidla a bojí sa, že za TXT je ban.. Tot vše :)
N3mO
Mistr
Mistr

Příspěvekod MaxwellCZE » 28 pro 2014, 10:34

N3mO píše:
Eco píše:To by ale zmizela většina map. Takový mill_kemp má bugy a je tam pořád, zatímco _egyptian bug ani neměl. Osobně je mi to jedno, na nové mapy si zvyknu, ale sami nejlíp víte, jak špatná je aktivita na serveru. Tak jestli takové změny nejsou toho příčinou.

Lenže "millka" je a bola oveľa oblúbenejšia ako egyption a, keď zobereš v potaz, že na egyption nebolo možná nákaza, pretože tam bol každý camp neuveriteľne dlhý, tak tá mapa nebola tak výhodná pre všetkých ako píšeš. "Millka" má výbornú rovnováhu medzi Zm a Humanmi na nej urobí nákaza snáď každý. Len je jej nevýhoda tá TXT, ale keď je na serveru admin, tak do tej TXT hráči ani nelezúa vieš prečo? Polovica serveru nepozná poriadne pravidla a bojí sa, že za TXT je ban.. Tot vše :)

Ano N3mo je to přesně tak, ale po update by mohlo být hodně vyřešeno + Eco je z bloodu, tím pádem ho znám a jakožto každý slušný hráč si stěžuje na problémy. Jestliže budu mít možnost pomoci jakožto administrátor na serverech, tak se na bloodu asi hodně vyřeší a bude to přesně tak jak jsi psal N3mO.
MaxwellCZE
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Eco » 28 pro 2014, 15:57

N3mo - na starém módu možná nákaza na _egyptian byla problém, ale po update by to tak těžké nebylo - jediná slabina té mapy bylo moc kempů a málo otevřeného prostoru, ale hrávala se skoro furt. mill_kemp je oblíbená, protože je to primární mapa zm a protože kdykoliv spadne server, tak se hraje právě tato mapa. Sám ji mám rád a tak si na ni nestěžuju :) jen jsem upozornil na tu texturu. A k tomu jak píšeš, že admini z txt lidi oddělají - na admina jsem tam narazil naposledy .. ani nepamatuju snad kdy to bylo :) dřív tam bývali aj 4 admini naráz a teď tam není nikdo, když někdo vletí do textury a neodpojí se, tak se prostě čeká.. Přijde mi to docela jako slabina no
*32
Eco
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod MaxwellCZE » 28 pro 2014, 16:02

Eco, ano je to přesně, tak jak píšeš, ale teď tam snad zase nějaké ty adminy nazbíráme. Já sám si myslím, že ty bys nebyl špatný admin, jen asi nemáš úplně čistou minulost, ale co bylo nemusí být teď. Taky si pamatuji, když na serveru bylo hodně adminů jako např.. Camron, Patress a další.. ;) Bylo jich hodně a je škoda, že už téměř nikdo mezi námi na serveru není.
MaxwellCZE
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Eco » 28 pro 2014, 16:08

Přemýšlel jsem nad tím už povíckrát. Jsem tam jediný kdo tam hraje tak dlouho, takže už vím jak to chodí. Ale jsem nonsteam a i přes to, že steam mám, tak CS přes něj nehraju :) Je to moc zodpovědnosti a když tak sleduju ty hráče některé, tak bych si sakra rozmyslel, jestli mi to stojí za ty starosti ;) vím, stěžuju si a sám bych do toho nešel, ale jsem jen hráč a informuju o situaci. A taky vést tam Zentivu a byt adminem, no nevím. A k té minulosti - ano, minulost není nejlepší :D přizpůsobíš se podmínkám, které ti server a chování ostatních nabízí. Ale pravdou je, že je to minulost :)
*32
Eco
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod huli601 » 06 led 2015, 11:29

Ešte aj ja by som chcel upozorniť alebo sa skorej spýtať. Je zámer, že sila motorovej píly závisí od zbrane? (keď máte water snake tak uberá 1100hp, keď winchester tak 1600hp a s ostatnými 700hp). Zdá sa mi to trochu nelogické.
huli601
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Xter » 06 led 2015, 12:29

huli601 píše:Ešte aj ja by som chcel upozorniť alebo sa skorej spýtať. Je zámer, že sila motorovej píly závisí od zbrane? (keď máte water snake tak uberá 1100hp, keď winchester tak 1600hp a s ostatnými 700hp). Zdá sa mi to trochu nelogické.

Není to náhodou adrenalinem?
Xter
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Další

Zpět na Zombie Servery