• Stránka 1 z 1
Pomožeté :(
ahojté,
Chcu poprosit o rádu, možete mi zjistit kto mi Kráde (EVIP) na "Zombie Blood*1"
Vždy jak jdu na Server ták nemam (EVIP) a jak ho 'Aktivuju' ták mi to piše " Aktivačni kod, zlé zopakovat za 48 Hodin .... " :(
Možté mi poradit moja Steam ID je ' STEAM_0:0:91921453 ' Prosím Poradté daval sem za to 500Kč lebo som zpletl SMS
Prosím o BAN
diakujem
Chcu poprosit o rádu, možete mi zjistit kto mi Kráde (EVIP) na "Zombie Blood*1"
Vždy jak jdu na Server ták nemam (EVIP) a jak ho 'Aktivuju' ták mi to piše " Aktivačni kod, zlé zopakovat za 48 Hodin .... " :(
Možté mi poradit moja Steam ID je ' STEAM_0:0:91921453 ' Prosím Poradté daval sem za to 500Kč lebo som zpletl SMS

-
SiGiii - Spamerův sluha
Pomožeté :(
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Pomožeté :(
Nejspíš jsi někomu dal kod, tak se Ti teď dostává a hraje za tebe
Nedával jsi třeba někomu svůj config? Kod máš napsaný i v něm

Nedával jsi třeba někomu svůj config? Kod máš napsaný i v něm

27.12.2014 - ALL FURIEN
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
-
ANGEEL - CS 1.6 Admin
Pravě žie nedaval
nič nehrál som tám toťiž pol roka.. a teď mi někto hra na učtě -_-

-
SiGiii - Spamerův sluha
Dočkam sa pomoci? 

-
SiGiii - Spamerův sluha
Zdravím delisso neposílal si nikomu svůj Aktivační kód?
Neposílal si níkomu svůj Config? (Cfg)
Nemá někdo jiný přístup na tvůj email?
Neposílal si níkomu svůj Config? (Cfg)
Nemá někdo jiný přístup na tvůj email?
THEY TALK ABOUT ONE MY TAPS
-
Pekloo - Kazatelův učeň
pokud viem nie ? :'( daval som za to Love a niekto mi čoruje Evipko -_-
-
SiGiii - Spamerův sluha
Ahoj, vůbec nevim jak ti poradit, leda tak zkus napsat Lulce a napiš ji svůj problem.
-
Naiz - Profesionál
jsi jediný kdo kod zná, takže si ho někomu dát musel (v 90% případů kdy toto řešíme se nakonec zjistí, že se jedná o nějakýho "kamaráda" který okradl toho druhého)
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Není možné, aby někdo zjistil tvůj vip kód pokud mu nedáš příležitost. Nehrabal se ti kamarád v mobilu či na emailu, možná ses zapomnel odhlásit. Vina je na tvé straně, nikdo krom tebe vip kód nezná, když jej zakoupíš.
Nový nickname, dříve eXcision / Dyros
-
Forst - Vítěz Tipovačky
To nikdo nekrade, jde o specialni formu nefunkcnosti.
Podle me plugin na VIP delal zacatecnik a neuvazil, ze nekdy se STEAM nestihne hned autentizovat, plugin nevidi spravne STEAM_ID a neprideli mu vyhody. Proto VIP se Steamem nekdy nefunguje. Jindy se STEAM autentizuje a nasledne autorizuje hned a kdyz k hracovi plugin prijde, vidi spravne STEAM_ID a VIP funguje.
Hrac tomu muze "pomoci" tim, ze si znovu aktivuje VIP, server overi kod a prideli mu vyhody, ale to neresi problem s pluginem.
Jine reseni je odpojit se a znovu se pripojit. To vetsinou pomuze, ale neni to vzdy.
Nejlepsi by bylo opravit plugin.
Prosim, zvyraznit tuto temu - pri vanocnim zatizeni Steam cloudu se pozdni autentizace opakuje casteji a stezuji si na to hraci i na verejnych chatech. Ja jsem to prez chat resil s vice lidma. Kazdy opakuje to stejne o 48 hodinach a chybejicim VIP, ktere nepujcil.
Podle me plugin na VIP delal zacatecnik a neuvazil, ze nekdy se STEAM nestihne hned autentizovat, plugin nevidi spravne STEAM_ID a neprideli mu vyhody. Proto VIP se Steamem nekdy nefunguje. Jindy se STEAM autentizuje a nasledne autorizuje hned a kdyz k hracovi plugin prijde, vidi spravne STEAM_ID a VIP funguje.
Hrac tomu muze "pomoci" tim, ze si znovu aktivuje VIP, server overi kod a prideli mu vyhody, ale to neresi problem s pluginem.
Jine reseni je odpojit se a znovu se pripojit. To vetsinou pomuze, ale neni to vzdy.
Prosim, zvyraznit tuto temu - pri vanocnim zatizeni Steam cloudu se pozdni autentizace opakuje casteji a stezuji si na to hraci i na verejnych chatech. Ja jsem to prez chat resil s vice lidma. Kazdy opakuje to stejne o 48 hodinach a chybejicim VIP, ktere nepujcil.
-
hiruki - Pokročilý
hiruki píše:To nikdo nekrade, jde o specialni formu nefunkcnosti.
Jezis ty si chytrej

-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1