• Stránka 1 z 1
JB3/Spirith
Dobrý den , chtěl jsem si ztěžovat na Admina Spirith který mi dal ban pod jménem kebab ... dal mi ban za Kažení Hry (Neznalost Pravidel) Četl jsem si pravidla ale nevidím tam za prozrazení Admina 2 Hodiny.... Spirith je můj kamarád a řekl jsem mu spirithe "kebabe" pojd hrát.... a on mi začal nadávat do voicu.... že zato je ban.... (Byl jsem živý)
Prosím o vyjádření Admina SPiritha
Prosím o vyjádření Admina SPiritha
„Přítel je člověk, který zná melodii tvého srdce, který ti ji předzpívá když ji zapomeneš.“
Albert Einstein
Albert Einstein
-
Wigle - Amatér
JB3/Spirith
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JB3/Spirith
Niesom tvoj kamarát patríš do Metinackovej partičky . A neviem kedy som ti nadával:) Nemôžeš odhaľovať inkognito admina xkrat som ťa na to upozorňoval. Máš unban nabudúce si dávaj pozor čo robíš.
-
Spirith - Zkušený
Re: JB3/Spirith
Admin bol poučený. Unban si mal este pred napisanim staznosti, velica sa ospravedlnujeme.
zamok
zamok
Naše oči nie sú len pozorovatelia, sú aj projektory. Premietajú druhý príbeh pred tým prvým, ktorý pred sebou neustále vidíme.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
-
l0wShine - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1