• Stránka 1 z 1
BB2/emkac
Tento příběh začíná jedním kolem kdy jsme tedy stavěl svůj base připojil se admin emkac(jiný nick) a požádal jsem ho aby dal block prič.Žádna reakce.Tak sem umřel samozdřejmě
.Když jsem byl Zm admin emkač tam asi analyzoval textury mé base nebo něco takovýho protože tam hýbal z každým blockem co viděl
.Poté se odehrávalo další kolo a opět tam někdo dal block
.Samozdřejmě jsme hned napsal cituji "emkac dej mu to laskavě bokem rad bych si postavil kemp
.Admin opět nereagoval a až po skončení Schováváni admin zasáhl a tento block odstranil viz.demo.Nechci povás hrubý trest nebo něco takového jen domluvu teda adminovi.
Důkaz #1- demo
Důkaz #2- screen 0006(screen admina že byl teda na serveru v dané době)
Důkaz #3-screen 0007(SID admina)
Děkuji z přešetření.cryzysek

Důkaz #1- demo
Důkaz #2- screen 0006(screen admina že byl teda na serveru v dané době)
Důkaz #3-screen 0007(SID admina)
Děkuji z přešetření.cryzysek

Temná osobnost ZM Sekce.
-
cryzysek - Zkušený
Re: BB2/emkac
Zdravím,
V chatu jsem akorát viděl jak psal TAPAJN že jim to hráč blokl. Blok jsem dál pryč viz. demo. A to že ti tam nešlo jít byl už váš problém když si to špatně postavíte. To já vám opravovat nemůžu, dal jsem vám pryč jen to co nebylo vaše.
Takže to shrnu. Někdo vám to blokl to jsem dal pryč ale to že TAPAJN (hráč s kterým jsi měl build to blokl tak to už vám opravovat nemůžu
V chatu jsem akorát viděl jak psal TAPAJN že jim to hráč blokl. Blok jsem dál pryč viz. demo. A to že ti tam nešlo jít byl už váš problém když si to špatně postavíte. To já vám opravovat nemůžu, dal jsem vám pryč jen to co nebylo vaše.
Takže to shrnu. Někdo vám to blokl to jsem dal pryč ale to že TAPAJN (hráč s kterým jsi měl build to blokl tak to už vám opravovat nemůžu
-
eMkac - Profesionál
1. Jednalo se o block hráče lucke.(Né o mého spoluhráče
)
2.Přikládám svůj chat http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... ayer=69464 že jsem tedy to psal.
jak tady zmiňuji na hoře.
3. Co se týče tedy blocku zmiňovaného hráče o odstranění tohoto blocku jsem ti psal v čase 2 minuty stavění===> tvůj zásah byl proveden až po čase schovávání což je cca 2 minut 30 přičemž můj spoluhráč ti několikrát psal o odstranění.
Nejde mi o to že jsme si nezahrál protože hraju 4fun,ale jde mi o to že jsi pozdě zasáhl.Jinak byl jsi i ve spectu.A psal jsi že mi to bez důkazu neoděláš(Snad vidím že tam asi stavím a je tam block který tam nepatří).

2.Přikládám svůj chat http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... ayer=69464 že jsem tedy to psal.
jak tady zmiňuji na hoře.
3. Co se týče tedy blocku zmiňovaného hráče o odstranění tohoto blocku jsem ti psal v čase 2 minuty stavění===> tvůj zásah byl proveden až po čase schovávání což je cca 2 minut 30 přičemž můj spoluhráč ti několikrát psal o odstranění.
Nejde mi o to že jsme si nezahrál protože hraju 4fun,ale jde mi o to že jsi pozdě zasáhl.Jinak byl jsi i ve spectu.A psal jsi že mi to bez důkazu neoděláš(Snad vidím že tam asi stavím a je tam block který tam nepatří).

Temná osobnost ZM Sekce.
-
cryzysek - Zkušený
Nejsem stroj. I admin musí na WC, najíst se atd... Takže když jsi mi psal nebyl jsem přítomen.
-
eMkac - Profesionál
no za prve jsem klan tajpan a za druhé arogantnejšího admina neznám pokuď tě někdo požáda máš reagovat a ne stavet vlastní kemp to je uloha admina aby dělal pořádek a ne aby radči hrát na rank !!!!!!!!
-
vasekhynek - Amatér
Nespamujte tu prosím. Já nehraju na rank a už vůbec ne na bb2 mám tam staty all na nule a mám hrát na rank?
-
eMkac - Profesionál
Omlouvám se, že se sem vyjadřuji.
Jen mi nedalo to, jak sprostě se tu navážíte do Emkáča. Už pochopte tu skutečnost, že admin není stroj, ani váš cvičený pes, který skáče jak vy pískáte. Nic takového ani jiného opravdu admini nejsou. Admin má na serveru udržovat pořádek, ale to neznamená, že si nemůže kvůli vám zahrát ani pár kol za CT. A pokud se vám zde zmíněný Emkáč snažil nějak pomoct a vy se mu takto odvděčíte, nečekejte nic jiného, než menší ochotu a větší přísnost adminů.
Vyhnite se dalšímu SPAMU s vyčkejte na konečný verdikt pověřených osob.
S pozdravem,
Spyro
Jen mi nedalo to, jak sprostě se tu navážíte do Emkáča. Už pochopte tu skutečnost, že admin není stroj, ani váš cvičený pes, který skáče jak vy pískáte. Nic takového ani jiného opravdu admini nejsou. Admin má na serveru udržovat pořádek, ale to neznamená, že si nemůže kvůli vám zahrát ani pár kol za CT. A pokud se vám zde zmíněný Emkáč snažil nějak pomoct a vy se mu takto odvděčíte, nečekejte nic jiného, než menší ochotu a větší přísnost adminů.
Vyhnite se dalšímu SPAMU s vyčkejte na konečný verdikt pověřených osob.
S pozdravem,
Spyro
„Vždycky se nám zdá lepší to, co nemůžeme dostat, než to, co už máme. V tom spočívá romantika a idiotství lidského života.“ Erich Maria Remarque
-
sSspyr0o0 - Drbna
Na vlastní žádost Cryzyska zamykám.
Stížnost zamítám. Lock
Stížnost zamítám. Lock
-
Dubator - Drbna
• Stránka 1 z 1