Porušuje někdo ve hře pravidla? Nahlaste ho zde!

Grief

Příspěvekod PanTumnus » 29 pro 2014, 17:28

Jo, možná to není v pravidlech, ale co mám jako dělat, když se ke mě naportují 3 hráči (edu 92337, tomino_SK a Gandy) a rozbíjejí mi tam věci, kdykoli když se tam přiblížím, dostanu kill. Mám tam mít resku? tak ať jsou nějací admini ochotní komunikovat a dodržovat aktivitu.. Končím na tomto serveru, pokud jim to jen tak projde, nehledě na to, že edu92337 spamuje na chat "první dostane věci" a pak všechny zabíjí, řekne, že to vrátí, naportuje si kamarády a je to znovu. Opravdu, zvažoval jsem koupi VIP ale po této aféře, kdy mi 3 dvanácti leté děti rozbíjejí 4 denní práci je to na mě moc na tomto serveru..Buď oni tři ( min. 2 denní ban nebo já a mých 5 kamarádů nekoupíme VIP a půjdeme za Mousbym(zabanován za reklamu-> nepotkávali jsme se, tak nám to prostě psal na cedule..)
PanTumnus
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Grief

od Rumcajz » 29 pro 2014, 17:28

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Grief

Příspěvekod PanTumnus » 29 pro 2014, 19:54

Nějak jsem zapomněl..
Server:Survival
Nickname porušujícího:edu92337, tomino_SK, Gandy
Váš pohled na situaci: griefování, zabanovat až zčernají
důkazy: nenašel jsem složku, kam se ukládají screeny.. Můžou to doložit i ostatní
PanTumnus
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod BH666 » 30 pro 2014, 08:31 VIP

Ako sa na teba portujú cez /tpa?
"Nič nie je také vážne, aby sa na tom nedalo zasmiať!"

James Keziah Delaney Obrázek
BH666
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Příspěvekod PanTumnus » 30 pro 2014, 09:20

Ne, edu se na mě portnul přes /blf tp, i přes to že jsem to měl mít vypnuté a na edu se portnuli další 2 hráči a aby toho nebylo málo, edu si u mě nastavil port.Ještě jsem neviděl server, který by přehlížel griefy, pochopím to, když někdo rozbije nějaký polodomeček, když není majitel online, ale když někdo rozbíjí vícedenní práci a já se na to můžu jen dívat, protože když se tam objevím, jsem hned mrtvý..
PanTumnus
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod PanTumnus » 30 pro 2014, 11:26

Tak to potom nemá takový server smysl:-) Všechno hned přes resky.. pak tam ani není sranda, když se nikam nemůže, nemůže se nikoho "trolit"..
PanTumnus
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Kovi » 31 pro 2014, 09:19

Na teamspeaku ja vždy online najmenej 1z MC adminov, čiže miesto pozrania sa na tvoju stavbu, ktorú niekto rozbíja, si mohol zavolať admina. Na každom serveri a tak isto aj u nás, je za potreby ochrániť si svoje stavby reskou a nie sa čudovať, prečo ti niekto zničí tvoje stavby. Pokiaľ nechceš resku a chceš sa "trolliť" tak si ju robiť nemusíš, ale stavba ti dopadne jak teraz (kôli nejakému trollovaniu)

Residence niesú nijak drahé a pokiaľ na ňu nemáš a potrebuješ si svoju stavbu 100% ochrániť, tréeba napísať niekomu od vyšších adminov a urobí ti ju zdarma.

Pokiaľ by sis nepridal neznámu osobu do friendov /blf, tak by sa na teba rozhodne neportla.
https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=116949840&token=qtj8_oQv
Kovi
Drbna
Drbna

Příspěvekod PanTumnus » 31 pro 2014, 10:48

Takže, on-line admin už jedenkrát někdo byl, když mě ji rozbíjeli a odpověděl: Do toho se nemám co starat, ale to je jedno, s přístupem tohoto serveru nemám smysl dál hrát..Mějte se a užívejte si hraní dětí do 11let:-)
PanTumnus
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Mersi96 » 31 pro 2014, 11:59 VIP

Ak by som sa mohol pridať do tejto debaty.

Na serveri trávi veľmi veľa času 0Martino0, ktorý sa aj roztrhne len aby každému pomohol, je pravda, že ja na serveri moc často nie som teraz, pretože mám nejaké povinnosti no na TeamSpeaku3 (ts.gamesites.cz) som denno denne od rána do večera, kedykoľvek si mi mohol napísať no nestalo sa tak ;)
Mersi96
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod AwesomeM4RT1N » 31 pro 2014, 14:38

Mersedko17 píše:Ak by som sa mohol pridať do tejto debaty.

Na serveri trávi veľmi veľa času 0Martino0, ktorý sa aj roztrhne len aby každému pomohol, je pravda, že ja na serveri moc často nie som teraz, pretože mám nejaké povinnosti no na TeamSpeaku3 (ts.gamesites.cz) som denno denne od rána do večera, kedykoľvek si mi mohol napísať no nestalo sa tak ;)

:33 ďakujeeem ;)

Tak aby som sa vyjadril:
Niesom si istý či v daný moment som bol online. Viem že si o tom písal neskôr keď to už bolo v pp, skôr som akurát vtedy nebol online alebo možno si to nevšimol, keď si to písal. Denno denne píše viacero hráčov o griefovaní, dokonca sa o ňom dohadujú.. Dnes som si spravil menšiu obchôdzku, našiel som 5 domov, z toho 3 bol griefnuté a odkazy:
"Gandy was here"
"Ziadame vypalne"
... A podobne. Cestou stretli aj môj dom, ja mám resku tam mne dali ceduľku: "Pekný dom :)"

Čo sa týka tvojho prípadu, z počiatku som nevedel ani o tom čo sa deje, ani o rozsahu z horeuvedených dôvodov. Ako písal aj Mersedko, stačilo ihneď komukoľvek napísať na TS a priložiť screeny, lebo my admini grief nemôžme len tak banovať. Čo bude s týmto neviem, do budúcna pametaj na to, že sme na TS preto, aby sme tam mohli riešiť problémy hráčov. A samozrejme aj na webe.
AwesomeM4RT1N
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod BH666 » 01 led 2015, 11:09 VIP

Aby som to uzavrel.
Ako písal Kovi, môžeš si nájsť niekoho z vyšších adminov alebo si spraviť resku sám.
Toto je len tvoj problém, pretože, keď niekomu povolíš /tpa alebo /blf, tak potom si si na vine sám.

Zamykám.
"Nič nie je také vážne, aby sa na tom nedalo zasmiať!"

James Keziah Delaney Obrázek
BH666
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na Porušení pravidel