Máte problém s VIP účtem? Tady se na nás můžete obrátit.

VIP

Příspěvekod Marior » 26 pro 2014, 12:55

Dobrý den, včera jsem si aktivoval VIP. Dnes jsem přišel k PC a stáhnul verzi NONSTEAM zde na stránkách. Šel hrát a VIP účet nemám. Jak to mám vyřešit?

Děkuji za odpověď.

M.
Marior
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

VIP

od Rumcajz » 26 pro 2014, 12:55

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: VIP

Příspěvekod Marior » 26 pro 2014, 13:18

Přidávám sem ještě další info. VIP jsem kupoval na jailbreaku 2. Nick name: SuperMario-Grammar Nazi.

Děkuji.
Marior
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Forst » 30 pro 2014, 00:02

Zopakoval si postup z emailu na serveru kde sis vip zakoupil?
Nový nickname, dříve eXcision / Dyros
Forst
Vítěz Tipovačky
Vítěz Tipovačky

Příspěvekod binnarystar » 30 pro 2014, 01:03

zdravim, ja mam tiež problem s VIP. Mal som aktivovane extravip na publicu 1, ale dlhšie som to nehral. Dnes som chcel skusit ale vip nemam. V maili som mal odkaz na stranku kde by sa mal dat stiahnut ten vip aktivator, kde vložim kod , ktory je v emaili. Na stranke už ale ten aktivator nieje, neviem čo s tym mam teraz robit. Mam v PC nejaky VIP access, ten sa aj da updatovat, ale nič sa tym nevyriešilo.
binnarystar
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Forst » 30 pro 2014, 10:32

binnarystar píše:zdravim, ja mam tiež problem s VIP. Mal som aktivovane extravip na publicu 1, ale dlhšie som to nehral. Dnes som chcel skusit ale vip nemam. V maili som mal odkaz na stranku kde by sa mal dat stiahnut ten vip aktivator, kde vložim kod , ktory je v emaili. Na stranke už ale ten aktivator nieje, neviem čo s tym mam teraz robit. Mam v PC nejaky VIP access, ten sa aj da updatovat, ale nič sa tym nevyriešilo.

Založ si vlastní téma, ve kterém popíšeš svůj problém podle tohoto vzoru (vzor-popsani-problemu-t67058.html). Nejprve se, ale podívej či na tvůj problém nenajdeš řešení v gamesites-help :arrow: http://vip.gamesites.cz/help
Nový nickname, dříve eXcision / Dyros
Forst
Vítěz Tipovačky
Vítěz Tipovačky

Zpět na VIP poradna