Zde můžete najít rady a návody k hře CS2.

[Vyřešeno]Market

Příspěvekod MalyVadnySwat » 30 pro 2014, 20:02

Komunitní trh je nedostupný z následujících důvodů:

V obchodě služby Steam jste již provedli platný nákup, od jeho uskutečnění však dosud neuběhlo 30 dní. Více informací…

Pokud již nedojde k dalšímu omezení Vašeho přístupu, budete moci komunitní trh používat od 29. 1. 2015 19:46:48.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(já jsem žádný nákup neprováděl a píše mi to tohle :D)

No a teď k věci padla mi supr zbraň a nevím jak na to abych to prodal :/
Když dám můj inventař kliknu na tu gun tak tam je PRODAT ale nejde na to kliknout.
MalyVadnySwat
Pokročilý
Pokročilý

[Vyřešeno]Market

od Rumcajz » 30 pro 2014, 20:02

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Market

Příspěvekod maTiN10 » 30 pro 2014, 22:13

Musíš počkat 30 dní a 29. 1. 2015 budeš moct prodávat věci v obchodě atd.. Jen musíš počkat.
Chceš poradit ke hře CSGO - napiš mi do PM
maTiN10
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod esko » 30 pro 2014, 22:30 VIP

MalyVadnySwat píše:Komunitní trh je nedostupný z následujících důvodů:

V obchodě služby Steam jste již provedli platný nákup, od jeho uskutečnění však dosud neuběhlo 30 dní. Více informací…

Pokud již nedojde k dalšímu omezení Vašeho přístupu, budete moci komunitní trh používat od 29. 1. 2015 19:46:48.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Když dám můj inventař kliknu na tu gun tak tam je PRODAT ale nejde na to kliknout.

Rychlejší by jsi to měl, kdby jsi klikl na to "Více informací..."
A když už čteš, tak to nepouštěj z hlavy ale prober si to tak, abys to pochopil.... :roll:
Na těle cejtíš, jak tě dupou cizí podrážky, muSíš Se zvednout. Oklepat Se z další porážky, je to třeba zlomit, ukázat jim, co já umim a nemuSet furt poslouchat nějaký vyj*baný urážky. by Marpo
esko
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Egii » 31 pro 2014, 01:11 VIP

eSSSSicko píše:
MalyVadnySwat píše:Komunitní trh je nedostupný z následujících důvodů:

Rychlejší by jsi to měl, kdby jsi klikl na to "Více informací..."
A když už čteš, tak to nepouštěj z hlavy ale prober si to tak, abys to pochopil.... :roll:

esicko, už se tak dementně nevyjadřuj tady takhle k těm topicům. Když už to čteš, tak to nepouštěj z hlavy a prober se. Trh budeš moct používat až v datumu, kdy se ti tam napsal. LOCK! :)
EX
CS:GO Server Admin
CS:GO Support Kapitán

MC Server Admin
MC Server Admin - zástupce
MC Support
MC Admin

CS 1.6 Admin
Asistent Šéfredaktora
Turnajový Administrátor

Aktuálně
Redaktor pro Gamesites.cz & Grunex.com