I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

JB1/Neopravěné přehození/hoolder

Příspěvekod dfgsfd » 31 pro 2014, 22:45

1. čuus sem tu zase, takže situace, simon hral logickou olympiádu a daval sem otazku "Co se stane když se budou snažit rozmnožovat Roxtedy a zeDko" odpověd samozdřejmě nic. Nevidím v této otázce nic vulgárního nebo uražlivého :) Ale hoolder si na mě musi bohužel vybíjet svoji demenci, asi byl v dědtsví šikanovaný nebo já opravdu nevím :).
2. důkazy bohužel nemám ale na serveru byl Roxtedy, AwPGamer a Hoolder tak snad se to vyřeší i bez zbytečných keců.
Btw. vím že Awee dneska bude někde oslavovat ale poprosil bych aby na to odpověděl on :)
dfgsfd
Amatér
Amatér

JB1/Neopravěné přehození/hoolder

od Rumcajz » 31 pro 2014, 22:45

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JB1/Neopravěné přehození/hoolder

Příspěvekod Hoolder » 31 pro 2014, 22:49

Ahoj, Moucho, ty snad nikdy nezklameš :). Přejdeme k věci, přesunul jsem tě k teroristům z vícero důvodů. Jednak to byly časté nadávky ve voicu, na které jsem tě upozorňoval, avšak ty jsi mě ignoroval. Chováš se na serveru rozežraně, co si budeme povídat. Opravdu mne rozesmála tvá věta "Však počkej, co ti na to řekne Awee" :)
Můžeš být rád, že jsi byl pouze přehozen k teroristům, jsem hodný, když je ten Silvestr :)
Hoolder
Spamer
Spamer

Příspěvekod dfgsfd » 31 pro 2014, 22:52

Ty a hodny? haha more tu dělaš nevinatku a přitom si tu svoji hubu neotevřel za celý čas ani jednou + byl sem normalní tak nechapu co tu zkoušiš hej. Je rozdíl mezi "upozorňovat" a upozorňovat :) Awee narozdíl od tebe umí česky :) Ty akorat umiš lhat ty dement :)
dfgsfd
Amatér
Amatér

Příspěvekod Hoolder » 31 pro 2014, 23:00

Děkuji za podrobnou specifikaci mé osoby, určitě by jsi měl jít studovat :)
Více se vyjádří Awee, tak nespamuj
Hoolder
Spamer
Spamer

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 01 led 2015, 14:16

Moucha má tu čest být prvním v tomto roce, kdo je přidán na seznam hráčů se zákazem k CT.
Gratuluji ;)

Otázka je logická, avšak v kontextu s tvým nevychováním na serveru se admin, dle svého vyjádření, zachoval správně.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy