Zde můžete najít rady a návody k hře CS2.

[Neaktivní]cs:go berie slabšiu grafiku

Příspěvekod binnarystar » 31 pro 2014, 23:56

Zdravím. Mám taký problém s CS:GO. Mám ntb Lenovo ThinkPad edge e520, a mám v nom dve grafiky: 1. AMD Radeon HD 6630m, 2. Mobile INTEL HD Graphics. CS:GO z neznámeho dôvodu berie tu slabšiu, intel. Tá intel je aj primárne nastavená, čiže ked zapnem ntb, tak ide INTELka. Ked ju vypnem, tak sa mi zmení rozlíšenie a v podstate ako keby som tú radeonku ani nemal. Vačšina hier ide na Radeonke, ale cs:go nie. Csko mám na najnižších detailoch, a ked je na mape okolo 12 hráčov, tak mám okolo 30 fps. Dá sa to hrať, ale ťažko. V BIOS-e sa to tiež nedá zmeniť. Pri staršom drivery som si mohol nastaviť, ktorú grafiku chcem používať. S novším driverom sa to nedá. Preto sa chcem opýtať, či sa nedá nejako nastaviť CS:GO, aby išlo na radeonke, alebo poprípade nastaviť tú Radeonku ako primárnu. Vopred ďakujem za hocijakú radu.
binnarystar
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Neaktivní]cs:go berie slabšiu grafiku

od Rumcajz » 31 pro 2014, 23:56

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: cs:go berie slabšiu grafiku

Příspěvekod esko » 01 led 2015, 12:29 VIP

V biosu to musí jít změnit.
Na těle cejtíš, jak tě dupou cizí podrážky, muSíš Se zvednout. Oklepat Se z další porážky, je to třeba zlomit, ukázat jim, co já umim a nemuSet furt poslouchat nějaký vyj*baný urážky. by Marpo
esko
Zkušený
Zkušený

Re: cs:go berie slabšiu grafiku

Příspěvekod binnarystar » 01 led 2015, 15:07

V biose mam možnost zmenit akurat bud na Switchable graphics abo Integrated graphics. Normalne mam switchable. Ked dam na integrated tak ta radeon akokeby ani nebola nainštalovana a ked nainštalujem driver, musim reštartovat a zasa sa to zmeni na switchable.
binnarystar
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Rady a návody