• Stránka 1 z 1
Punko
Zdravim chtel bych si podat stiznost na admina jmenem punko.
Dal ban za nadavky pritom absolutne nebyl u toho kdyz v room se nadavalo.
Pokud vim tak GS si zaklada na dukazech,ma tento admin nejaky dukaz na tento ban? Rekl bych ze ne
Nenadaval jsem tam ale naopak oni nadavali mě jeste jsem mu to rikal
Nechapu jak muze dat ban kdyz absolutne nebyl u věci .Kdyz vedeni banuje jen s dukazama proc ne tento admin?
Doufam ze brzo prijde o ty svoje prava protoze banuje lidi co vubec ban nemaj dostat diky AHOJ!
Dal ban za nadavky pritom absolutne nebyl u toho kdyz v room se nadavalo.
Pokud vim tak GS si zaklada na dukazech,ma tento admin nejaky dukaz na tento ban? Rekl bych ze ne

Nenadaval jsem tam ale naopak oni nadavali mě jeste jsem mu to rikal

Nechapu jak muze dat ban kdyz absolutne nebyl u věci .Kdyz vedeni banuje jen s dukazama proc ne tento admin?
Doufam ze brzo prijde o ty svoje prava protoze banuje lidi co vubec ban nemaj dostat diky AHOJ!

-
DaYoungstas - Amatér
Re: Punko
bol si v roomke Domluva 1, namiesto toho aby si sa napojil na server si stále nadával na jedného neviem z akého dôvodu, bol tam prítomny aj HL.DJ Kori na inej identite kedže teraz neni doma, ktorý to môže dosvečiť, to je všetko odomňa
https://steamcommunity.com/id/iampunko
-
PuNko - CS:GO Hlavní Admin
Re: Punko
Nadával jsi celou dobudu co jsem tam byl, takže tady nepiš že jsi nenadával, ale všichni nadávali tobě.
Furt jsi tam jel do někoho úplný kraviny, pak jsi tam rozjížděl i něco i Diazoj že je "Dement" atd..
Tak tu prosím nepiš že jsi byl ty kdo vůbec nenadával, skoro 30.minut jsme byli v room na gatheru, ale ty sis dělal srandu ze všech, když se někdo zeptat kam má napojit na server tak jsi řekl na "gscw 20" tam je nejvíc lidí a takovéhle kraviny, byl jsem tam celou dobu
tak nepiš kraviny, díky
Váš kori
^^
Furt jsi tam jel do někoho úplný kraviny, pak jsi tam rozjížděl i něco i Diazoj že je "Dement" atd..
Tak tu prosím nepiš že jsi byl ty kdo vůbec nenadával, skoro 30.minut jsme byli v room na gatheru, ale ty sis dělal srandu ze všech, když se někdo zeptat kam má napojit na server tak jsi řekl na "gscw 20" tam je nejvíc lidí a takovéhle kraviny, byl jsem tam celou dobu

Váš kori

majestro Kor1'
Hlavně buď dobrej kámo brácho. ( ͡⊙ ͜ʖ ͡⊙)
HNS LEGENDA : - )
-
dropEZ - Kazatelův učeň
• Stránka 1 z 1
Zpět na Žádost o Unban na TeamSpeaku