• Stránka 1 z 1
Cvox / Jailbreak
1.) Dne 1.1 2015 kolem 23:00 admin Cvox si vzal Simona a řekl příkaz Cituji: ´Máte zakázáno stát, bežte na čáru, která je uklece a na ní se nehýbejte.´ Já osobně jsem bežel na čáru a tam si čupl a nehýbal se. Semnou to udělalo zhruba 8 hráču a Cvox nás zabil. Přitom to bylo správně co jsme udělali. Napsal jsem mu to, že dal MFK a on na to řekl Cituji: ´Měli jste doběhnou na čáru a tam stát a dál se o tom bavit semnou nebude.
2.) v pripade potreby dokazov dodam dodatocne vycasovane demo z hltv
PS:Admin Cvox na té jisté mapě na požádání grabnul CTa dal ho na věž, zneužil tak práva.
Demo ještě není v HLTV, ale až bude tak ho pošlem.
2.) v pripade potreby dokazov dodam dodatocne vycasovane demo z hltv
PS:Admin Cvox na té jisté mapě na požádání grabnul CTa dal ho na věž, zneužil tak práva.
Demo ještě není v HLTV, ale až bude tak ho pošlem.
-
Forstak - Kolemjdoucí
Cvox / Jailbreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Cvox / Jailbreak
Ano začalo to Máte zákaz stát poté sem řekl běžte na čáru před celami a tam se nebudete hýbat podle mě máte tam doběhnout a zůstat Stát dost lidí to pochopilo a k tomu grabu o tom vůbec nic nevím to bych chtěl vidět demo jak sem někoho na požádáni grabnul 

-
cv0x1k - Kolemjdoucí
Zdravím
Jen aby bylo jasno .. Co se týče toho příkazu..
T. má doběhnout na čáru a tam se nemá hýbat .. Tudíž má stát .. Když si hráč čupne ,tak už na čáře udělá pohyb a má dostat kill...!
Tudíž Cvox zabil hráče správně...

Jen aby bylo jasno .. Co se týče toho příkazu..
T. má doběhnout na čáru a tam se nemá hýbat .. Tudíž má stát .. Když si hráč čupne ,tak už na čáře udělá pohyb a má dostat kill...!
Tudíž Cvox zabil hráče správně...

https://www.instagram.com/alaner38/
-
FUik - Zkušený
Stížnost ohledně MFK se zamítá, admin postupoval správně.
Přece když se nemáš hýbat, tak nebudeš vykonávat pohyb aby sis čupl, to je logický ne?
Demo s grabováním pošli vyčasované do PM Spinniemu.
Prozatím se stížnost zamítá
lock
Přece když se nemáš hýbat, tak nebudeš vykonávat pohyb aby sis čupl, to je logický ne?
Demo s grabováním pošli vyčasované do PM Spinniemu.
Prozatím se stížnost zamítá
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1