• Stránka 1 z 1
Kick/Spon.Erko/Jb4
Ahoj nechapem prečo som dostal kick . mal som prave 56 bodu a potom bolo dalsie kolo , a simon sa pytal "Ct nejake Vd ?" A ja som pisal - Ja ja ja
a znicoho nic.. Prosim vyreste to.. Pretoze neopravneny kick ? A mozno ze zato ze som napisal 3x ja ? BBlbost.. Erko ak toto vidis som zvedavz co napises 
2 Dokaz nemam ale mozno Erko sa prizna..

2 Dokaz nemam ale mozno Erko sa prizna..

Just Chasing <3
-
Keenex - Amatér
Kick/Spon.Erko/Jb4
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Kick/Spon.Erko/Jb4
Ach, Keenex, ty nikdy nezklameš..
Příjdu na server a ty tam spamuješ AB AB AB viz. SS.
Ihned poté si napsal toto.
Upozornění si dostal, poté co si na začátku kola začal spamovat VD VD VD, dal jsem ti za to kick.
Moc dobře víš, že nemáš na serveru spamovat a urážet ostatní hráče, tak se toho prosím pro příště drž, ať to zas nemusíme řešit tady. Včera jsem ti za spam a nadávky dával taky né jeden kick
.
Příjdu na server a ty tam spamuješ AB AB AB viz. SS.
Ihned poté si napsal toto.
Upozornění si dostal, poté co si na začátku kola začal spamovat VD VD VD, dal jsem ti za to kick.
Moc dobře víš, že nemáš na serveru spamovat a urážet ostatní hráče, tak se toho prosím pro příště drž, ať to zas nemusíme řešit tady. Včera jsem ti za spam a nadávky dával taky né jeden kick

Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
Ja som VD VD VD nespamoval kamo , a ked som pisal ze AB AB AB upozornil si ma , potom som pisal 3x Ja ja ja
a dals i mi kick... Takze nepisal som VD ... 

Just Chasing <3
-
Keenex - Amatér
2015-01-02 10:29:43 Devilek ty vobec nepis kid za mrd ane.
Zamítá se
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1